Аналіз матчів BLAST Premier Fall Final: Прогнози від українського експерта

Федір «KvaN» Захаров ділиться своїми думками щодо шансів команд у поєдинках першого дня

Український аналітик та коментатор Федір «KvaN»Захаров зі студії Maincast поділився своїми прогнозами на перші матчі BLAST Premier Fall Final 2024. Головний акцент - на зустрічі NAVI проти Falcons, де українська організація вважається явним фаворитом.

Шанси: 80/20 на користь NAVI

Переможці ESL Pro League навряд чи програють команді Falcons, яка наразі переживає не найкращі часи - вісім поразок у дев'яти останніх іграх. NAVI повинні впевнено закривати цю зустріч.
Ставка: перемога NAVI

Можливий пул мап: Dust (FaZe), Inferno/Nuke (G2), Ancient (третя мапа)

Обидві команди мають свої сильні сторони, але нестабільність FaZe може вплинути на результат. Аналітик прогнозує серію з трьох мап, де кожна команда матиме шанси на своїх піках.
Ставка: + фора на своїх піках

Конкурентна гра на одній з мап від Astralis

Здавалося б, легка перемога для Vitality, але аналітик вважає, що Astralis не варто недооцінювати. Якщо CadiaN зміг організувати структуру гри за короткий час, то ми можемо побачити конкурентний поєдинок, щонайменше на одній з мап.
Ставка: Vitality виграють мінімум одну мапу

Nuke як вирішальна мапа для Spirit

Обидві команди знаходяться не в найкращій формі. Liquid програвали мапи з великим відривом на останніх турнірах, а Spirit виглядають нестабільними. Водночас впевнена гра Spirit на Nuke може зробити їх фаворитами на цій мапі.
Ставка: мінімальні TБ на всіх мапах

Більше новин по кіберспорту в Telegram Sport.ua

Нагадаємо, що сьогодні стартує BLAST Premier Fall Final 2024 - один із найбільш очікуваних турнірів у світі кіберспорту. Перший день обіцяє бути насиченим, і для українських вболівальників головною подією стане матч Natus Vincere проти Falcons.

Максим Черніцин Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 04:02 2

24–26 вересня відбулися матчі 7-го туру чемпіонату Іспанії, у Барси – 21 очко із 21