Екснаставник збірної України розповів про урок Динамо перед Лаціо

Мирон Маркевич – про майбутню гру киян у Лізі Європи

Колишній головний тренер національної збірної України Мирон Маркевич в ексклюзивному коментарі Sport.ua висловив думку щодо готовності підопічних Олександра Шовковського до матчу 1-го туру Ліги Європи з римським «Лаціо».

«До речі, це добре, що динамівці генеральну репетицію перед іспитом із «Лаціо» провели в УПЛ саме з «Рухом» - молодою, амбітною командою, яка не боїться авторитетів. Львів'яни завдяки інтенсивності, бажанню боротися до кінця часто створювали загрози біля воріт киян і це має стати для них уроком. Сподіваюся, що робота над помилками буде проведена, бо «Лаціо» - суперник серйозніший, хоча й втратив кількох провідних гравців. Так, «Лаціо» не на провідних ролях у Серії А, але в італійських клубів завжди був високий рейтинг на міжнародній арені. Усе ж, я переконаний, що завтра динамівці дадуть бій «Лаціо», - заявив Маркевич.

Нагадаємо, у суботу, 21 вересня, «Динамо» в домашній грі 7-го туру Української Прем'єр-ліги зіграло 0:0 із львівським «Рухом» і перервало переможну серію з 5 матчів зі старту сезону.

Поєдинок «Динамо» - «Лаціо» розпочнеться в Гамбурзі в середу, 25 вересня, о 22:00 за Києвом.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ