Складні умови. Де мешкають учасники WSOP Лас-Вегас

Деталями свого перебування у Вегасі поділилася покеристка й відома стрімерка Кейтлін Комескі

Мирову серію покеру (WSOP) проводять у Лас-Вегасі, що розташований буквально посеред пустелі Мохаве в штаті Невада. Тому покеристам часто доводиться змагатися не тільки із суперниками, але й із суворими побутовими умовами.

Деталями свого перебування у Вегасі поділилася покеристка й відома стрімерка Кейтлін Комескі:

«Я тут у Вегасі вже близько чотирьох тижнів. Мій перший тиждень почався дуже добре - п'ять потраплянь у призи, хоча це були невеликі виграші. Проте з того часу почалася смуга невдач, і справи пішли гірше. Думаю, у мене було близько шести-семи входів без виграшів, але це стандартне явище, треба бути готовою до провалів».

За словами Комескі, для досягнення успіху у Вегасі недостатньо просто гарної гри в покер. Потрібно також серйозно піклуватися про себе:

«Я п'ю багато води. Бути тут, у пустелі, дуже важко. Я намагаюся якомога більше ходити пішки. У мене тут немає спортзалу, тому ходьба - це моя основна фізична активність. 10 000 кроків можна зробити під час пауз між турнірами. Тепер я збираюся зіграти в Головній події. Насправді моя головна мета - це витривалість і підтримання темпу».

Головна подія WSOP-2024 з бай-іном 10 тисяч доларів стартує вже 3 жовтня. У ній планують брати участь і чимало українських покеристів.

Олексій Тіньков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 08:49 4

Захисник виграв приз за версією вболівальників донецького клубу