Український покерист фінішував за крок до хедз-апу

Ростислав Сабіщенко взяв участь у розіграші першого браслету WSOPE

Перший турнір європейського видання Світової серії покеру завершився в чеському Розвадові. Розіграш першого браслету WSOPE відбувся в рамках Event #1: 350€ NLH Opener, куди гравцями було зроблено 3 509 входів, а призовий фонд сягнув 1 039 014€.

У цих змаганнях взяв участь і український представник Ростислав Сабіщенко. Пройшовши кваліфікацію перших двох днів, він вийшов до фінального столу. Ростиславу вдалося обіграти багатьох суперників і дістатися стадії 3-max - свого першого фінального потрійного призового місця в браслетних турнірах.

Тривалий час здавалося, що він може навіть виграти цей турнір. Проте Сабіщенку було непросто нарощувати свій стек, він часто зазнавав невдач у ключових роздачах. Зрештою, його переможна серія завершилася, коли його комбінація А-9 не змогла протистояти кишеньковій парі 6-6 суперника. У підсумку Ростислав фінішував за крок до хедз-апу, отримавши 60 850€ призових.

Натомість перемогу здобув Пшеміслав Шиманські з Польщі. У вирішальному протистоянні Шиманські переграв представника Німеччини Даніеля Транка, ставши 30-м поляком, якому вдалося виграти браслет WSOP.

Олексій Тіньков Джерело: Cardmates
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:00 9

Перед зустріччю у Лізі чемпіонів гірникам важливо зіграти у Рівному не гірше, ніж із «Оболонню»