Сім капітанів написали спільний лист протесту проти BLAST та Astralis

До саботажу приєдналися гравці із Team Spirit

Сім провідних капітанів команд у CS2 звернулися з офіційним листом до організаторів турніру, висловлюючи стурбованість рішенням дозволити Касперу «cadiaN» Меллеру виступати за Astralis на турнірі BLAST Fall Finals.

У своєму зверненні вони акцентують увагу на двох важливих аспектах:

  1. Чесність і дотримання правил: капітани нагадали, що правила ростер-локу були встановлені саме для того, щоб забезпечити чесну гру. Вони зазначають, що у випадках із Heroic на BLAST Fall Groups та G2 на BLAST Spring Finals тренерам команд доводилося грати через нестачу замін. На їхню думку, якщо br0 не може взяти участь у матчах, то тренер Astralis, ruggah, має стати запасним гравцем, відповідно до встановлених прецедентів.

  2. Етичний підхід до екстрених замін: капітани рішуче виступають проти використання психічних чи фізичних проблем як підстави для дозволу екстрених замін. Вони підкреслюють, що до таких ситуацій потрібно ставитися з великою повагою, зберігаючи приватність гравців і бажаючи їм швидкого одужання. Однак, у цьому випадку, згідно з чинними правилами BLAST, саме ruggah має замінити гравця.

Більше новин по кіберспорту в Telegram Sport.ua

Капітани також висловили свою підтримку ініціативи, щоб у разі накладання штрафу на Astralis, цей штраф був спрямований на благодійні проєкти, які підтримують психічне здоров'я.

Під листом свої підписи залишили такі відомі капітани:

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ