Микола ЦИМБАЛ: «У складі ЮКСА вийшли всі гравці, яких ще я запрошував»

Позаду перше коло у Першій лізі, син проти батька у Другій лізі

У черговій інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ «Україна футбольна» фахівець Микола Цимбал проаналізував перше коло у Першій лізі, де визначилися несподівані лідери у кожній із груп.

Колишній тренер ЮКСА Микола Цимбал відзначив, що всі гравці клубу з Тарасівки, які вийшли у старті матчу восьмого туру проти «Металурга», були запрошені за часів його каденції на посаді головного тренера. «Не можу сказати, що такий яскравий дебют ЮКСА у Першій лізі - виключно моя заслуга як головного тренера. Хотів би відзначити саме роботу всієї команди. Також відчувається різниця на футбольному полі завдяки індивідуальній майстерності бразильських легіонерів. Ну і обовʼязково хотів би відзначити президента клубу Сергія Лесніка, якій дуже багато робить для команди. Він завжди йшов назустріч моїм побажанням. Так, я запрошував всіх цих гравців, котрі вийшли в Запоріжжі в стартовому складі, це на 100% ті, кого хотів бачити в команді. Але це все вже історія. Зараз в команді вже працює інший тренер і я можу побажати команді тільки успіхів, перемог та яскравої гри».

Висловився Цимбал і щодо унікального випадку, коли батько з сином зустрілися у протистоянні сьомого туру Другої ліги на тренерських містках. Це сталося у матчі між «Скалою 1911» та амбітною «Реверою 1908».

«Новий наставник «Скали 1911» Степан Матвіїв довгий час працював у тренерському штабі команди «Чорноморець», тому прихід такого досвідченого фахівця для стриян - це великий плюс. Він уже показав свій рівень, коли гравець, якого Матвіїв випустив на заміну, двічі забив і вирішив долю гри. «Скала 1911» вже втратила багато очок на старті сезону, хоча на початку декларувала такі амбітні цілі, як вихід до Першої ліги. Тому зараз їм потрібно ці очки набирати та заходити до щільної групи лідерів і вже там нав'язувати конкуренцію іншим», - сказав Цимбал.

Огляди усіх матчів восьмого туру у Першій лізі та сьомого - у Другій, огляди усіх матчів минулого вікенду, коментарі та ще більше аналізу в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ «Україна футбольна» від 23 вересня.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 13:19 3

Кияни стартували в Лізі Європи з фіаско 0:3