«Не в образу Сані». Вихованець Динамо Стеценко оцінив силу удару Алієва

Олександр Стеценко – про козир експівзахисника

Вихованець академії «Динамо» Олександр Стеценко, який свого часу грав за динамівський дубль і був у структурі легендарного харківського «Металіста», дав оцінку силі удару, яким володів колишній хавбек київського клубу і збірної України Олександр Алієв.

- Після випуску ти пограв за Динамо-3, Динамо-2 та дубль, де перетинався із величезною кількістю зіркових гравців. Хто на той момент справив на тебе найбільше враження?

- Та багато класних футболістів було. Аж важко когось виокремити. Мене і до тренувань з першою командою підключали, де я виходив на поле із людьми, яких раніше бачив лише по телевізору, повага до них була дуже великою.

Чимало мені вдалося пограти разом із Санею Алієвим, якого до нас спускали з основи. Ось він справив яскраве враження. Просто розривав та в кожній грі забивав по два-три голи, а то і більше.

Пам'ятаю, я ще в академії був, ми тренувалися, а на сусідньому полі грав дубль. Чуємо диктора: «Матч почався». Через якийсь час люди починають аплодувати й доноситься: «Гол забив Олександр Алієв». П'ять хвилин проходить - знову оплески й від диктора: «Гол забив Олександр Алієв». І так разів п'ять за матч…

- Можливо, у вас якась спільна пам'ятна гра була?

- Поїхали ми дублем на матч з Ворсклою. 0:1 програємо - Саня зрівнює. 1:2 програємо - Саня знову зрівнює. Остання хвилина - Алієв обігрує пів команди та віддає пас на Саню Ситника, який забиває у порожні ворота.

- В Алієва був найсильніший удар серед усіх твоїх партнерів в кар'єрі?

- В Алієва був однозначно найсильніший удар в Динамо, а ось взагалі найсильніший, який я бачив у своєму житті, був у Жажі Коелью в Металісті. Не в образу Сані, але в Жажі удар сильніший.

Раніше Стеценко розповів, як Мирон Маркевич «відкривав» зірок для «Металіста».

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 26 вересня 2024, 20:09 15

Визначено чвертьфінальні пари: Україна – Венесуела, Бразилія – Марокко

Коментарі