«Був під гіпнозом». Тренер Дюбуа розповів, що завадило Джошуа в мегафайті

Дон Чарльз вважає, що Ентоні не впорався з тиском вболівальників

Дон Чарльз, тренер відомого надважковаговика Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO), висловився про виступ Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) в поєдинку проти його підопічного:

«Мій обов'язок і увага зосереджені на нас, але я дуже добре знаю Ентоні Джошуа. Коли я подивився на ринг, я побачив людину, яка виглядала так, ніби була в трансі. Він виглядав так, ніби був у гіпнозі, ніби його загіпнотизували. Я досвідчений, я можу вловлювати такі речі.

Я подумав: «Попався», тому що я не впізнав людину, яку я знаю. Він був під гіпнозом. Говорили, що у Даніеля буде страх сцени, але саме Джошуа виглядав як людина, яка перебуває в стані шоку.

Я відчув, що Джошуа був сприйнятливий до того, що з ним станеться. Здавалося, він перебував у зовсім іншому просторі. Причина полягала в тому, що там було 96 000 людей. Це величезний тиск, а йому це було не потрібно. Він не виглядав готовим до цього, він виглядав переслідуваним».

Нагадаємо, в ніч з 21 на 22 вересня 2024 року відбувся бій британських боксерів у надважкій вазі Ентоні Джошуа - Даніель Дюбуа. В 5-му раунді Дюбуа нокаутував свого суперника, до цього тричі відправивши його в нокдаун.

Дмитро Вербинський Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 26 вересня 2024, 07:38 0

Дерек Чісора вірить в Ентоні