Челсі – Барроу. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 24 вересня о 21:45 за Києвом

24 вересня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 1/16 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Барроу». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Челсі

Команда продовжує ставити на вуха трансферний ринок. За даними УЄФА, влітку сині як за витратами на футболістів, так і за доходами від продажів власних гравців, очолювали рейтинг - причому не британський, а всесвітній. Але при цьому перекоси в оборудках помітні. Набрали купу атакуючих, флангових гравців - тих же Педру Нету та Джейдона Санчо, що здебільшого конкуруватимуть за одне місце в обоймі один з одним (а також зі старожилами на чолі з Мудриком). Не дивно, що бардака при цьому вистачає. Серветт у кваліфікації Ліги конференцій обіграли у 1 гол. Але виходить додавати. І в минулому турі з Вест Хемом вдалося досягти впевненої перемоги, 3:0, з дублем Джексона.

Барроу

Клуб був заснований на початку минулого століття. Але з того часу там нічого не показавши, більше того, сині птахи ніколи не закінчували вище восьмого місця в Лізі 1, на третьому рівні місцевого футболу. А зараз бовтаються навіть нижче. Минулий сезон приніс підсумкове 8 місце в Лізі 2 - поза зоною плей-оф. Наразі підопічні Клеменса більше думають про поїздку до столиці. Але все одно непогані у своїй першості, де минулого туру з Ньюпортом вдалося оформити гросмейстерські 2:0, з голами в кожному з таймів. У результаті після 7 матчів 16 очок, і це найкращий показник у Лізі 2. Точніше, один з найкращих - у цьому дивізіоні є ціла група команд, які практично однаково вдало стартували. А в Кубку Ліги вдалося обіграти Порт Вейл в основний час і Дербі Каунті в серії пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Хоча клуби вже давно існують, навіть товариського матчу між ними проведено не було.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у будь-який інший результат, окрім перемоги господарів поля. Але гості у чудовій формі і будуть битися - використовуємо нейтральний варіант з тоталом менше 4,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Прогноз Sport.ua
Челсі
24 вересня 2024 -
21:45
Барроу
Тотал голів менше 4.5 1.69 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 02:51 0

26 вересня Роман та грецький колектив поступилися французам 0:2 у 1-му турі Ліги Європи