ХАРЧЕНКО: «Гравці Металіста дуже хотіли виграти. Давно не перемагали»

Асистент головного тренера Металіста прокоментував перемогу в 8-му турі

Асистент головного тренера харківського «Металіста» Вадим Харченко прокоментував перемогу команди над «Минаєм» (3:0) у грі 8-го туру Першої ліги.

«Хлопці дуже плідно працювали на тренуваннях. Ми знали силу противника і ми теж, як і «Минай», хотіли здобути перемогу. Дуже хотіли, бо давненько ми не вигравали. Тож сьогодні хлопці просто молодці, вони повністю виконали установку. Честь і хвала їм.

Гравці виконали план на гру на всі 100 відсотків. У нас була інформація по «Минаю», тому ми зробили все, що було потрібно. А хлопці все виконали на полі, прислухавшись до наших порад».

Універсал «Металіста» Петро Луців:

«Щодо гри, то цю перемогу дійсно дуже довго чекали. Перемога важка, не можу сказати, що було легко. Суперник був хороший. Тільки позитивні слова щодо наших гравців, які виклалися на всі 100% і виконали всі установи тренера. Вітаю всіх із перемогою.

Добре, що забив. Хотів би ці голи присвятити батькам, які підтримують не лише в хороші часи, а й у важкі. І особливо хочеться подякувати нашому 12-му гравцю на трибунах. Без них цієї перемоги не було би.

В нас перспективна команда, перспективні молоді гравці. Вони викладаються на 100%. Це видно не лише в матчах, а й на тренуваннях. Я думаю, що в «Металіста» велике майбутнє і чемпіонська група - це не межа команди.

Чи здатна команда так грати кожен матч? Так, чому ні. Я думаю, що це буде переломний момент. Зараз у всіх психологічний стан покращився, всі чекали на цю перемогу. Попереду на нас чекає все найкраще».

Вінгер «Металіста» Геннадій Синчук:

«В мене була неприємна травма. Потихеньку я набираю свої кондиції, втім, я вважаю, що це ще не моя максимальна форма. Я тільки починаю її набирати.

Було декілька моментів, але не вдалося забити. Так, мене це дуже розчаровує. В мене начебто є моменти і я не знаю, що не так. Стараюся робити все правильно, але щось не вдається.

Ми вийшли ще з перших хвилин битися один за одного. Найголовніше, що ми показали гарну комбінаційну гру, намагалися грати у футбол зі швидкими передачами та атаками. І в нас це вийшло.

Турнірні плани? Я не хочу загадувати. Вірю, що ми з командою будемо продовжувати в тому ж дусі, як ми грали у цьому матчі. Там уже все буде залежити тільки від нас».

Голкіпер «Металіста» Владислав Рибак:

«Була дуже хороша гра, дійсно було видно, що в нас є командний дух, що хлопці проявили максимальні зусилля. Виконали все, про що нас просили в роздягальні, всю установку, яку давав нам тренер. Я вважаю, що ми сьогодні зробили все, як книжка пише.

Ми не вперше граємо з цією командою і вже непогано вивчили «Минай». Ми знаємо, як вона проводить свої атаки, намагається контролювати гру. Перед матчем ми ретельно це все подивилися на теорії, кожному з футболістів були вказані їхні дії на полі і це спрацювало. Ці дії кожен виконував, це зіграло велику роль. Сьогодні від «Металіста» була командна гра.

Невдача з «Буковиною»? Так, звісно, була серйозна розмова. Після кожного невдалого матчу ми розмовляємо один з одним, тренери розмовляють із командою. Це має бути, це психологія. У футболі вона дуже багато вирішує. Тому, мабуть, ту розмову хлопці почули».

Минай - Металіст - 0:3

Микола Степанов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 27 вересня 2024, 07:57 14

Юлія у двох сетах здолала чешку Катерину Синякову