Переможець WSOP віддав виграш на пенсію для своєї дружини

Вперше в історії серії було розіграно трофей у турнірі Seniors High Roller NLH

Марк Чеквік увійшов в історію Світової серії покеру. Гравець став першим чемпіоном турніру хайролерів для гравців старше 50 років.

На WSOP визначили нових володарів золотих браслетів. Вперше в історії серії був розіграний трофей у турнірі Seniors High Roller NLH.

Дебютний турнір хайролерів для гравців 50+ привернув значну увагу - в ньому взяли участь 680 гравців. Переможець отримав вражаючу суму в 573 876 доларів. Марк Чеквік, для якого це лише другий ITM на WSOP, вже вирішив, як розпорядитися виграшем.

«Моя дружина викладає в школі вже 24 роки. До пенсії їй залишалося ще 9 років, але я пообіцяв: якщо виграю цей турнір, допоможу їй піти на заслужений відпочинок на рік раніше», - поділився Марк Чеквік після перемоги.

Ще один любитель покеру, Гектор Беррі, також опинився в центрі уваги. Для британця покер - не більше ніж хобі. Вклавши всього 600 доларів у турнір WSOP PokerNews Deepstack, він отримав солідний виграш. Чемпіон розповів про бурну атмосферу під час турніру:

«Ігровий зал нагадував божевільню. Аргентинці святкували після перемоги збірної на Кубку Америки з футболу. Десь поруч Негреану святкував виграш браслета. А я сидів і думав, як захистити великий блайнд. Цього року я зіграв лише в 5 турнірах і переміг. Завдяки цьому виграшу, спробую свої сили у дорожчих івентах WSOP», - розповів Гектор Беррі.

600 доларів британця перетворилися на 282 876, адже турнір зібрав вражаюче поле з 5 110 входів.

Олексій Тіньков Джерело: Western & Southern Open
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 06:23 5

26 вересня відбулися 9 поєдинків та завершився 1-й тур Ліги Європи