Відомий покерист був спійманий на ризикованому сквізі в онлайн-турнірі

Участь Даніеля Негреану в перший день турніру виявилася коротшою, ніж він очікував

Даніель Негреану, відомий покерист, транслював серію браслетних турнірів WSOP Online на платформі GGPoker з Канади. Однак його участь у перший день турніру виявилася коротшою, ніж він очікував, через ситуацію, яку можна розцінити як слоуролл.

Семиразовий володар браслетів WSOP взяв участь у $5,000 WSOP Online Main Event - турнірі з безлімітного холдему з вражаючою гарантією в $25 мільйонів. У п'ятницю Негреану зробив першу спробу пробитися до наступного дня, сподіваючись збільшити свій стек і поборотися за восьмий браслет. Однак його гра завершилася несподівано після ризикованого олл-іну.

Через дві години після початку стріму, на шостому рівні, з 156 стартових гравців залишилося 113. У Негреану було 65,4 великих блайнда.

Ключова роздача почалася з рейзу «TCCWang» із середньої позиції. Негреану заколував на пізній позиції з 9♠9♦, його підтримали «Be Myself» на баттоні та «joyeux» на малому блайнді. Після цього «Erlango», який мав другий за величиною стек за столом, зробив 3-бет до 16,5 великих блайндів.

Негреану, проаналізувавши ситуацію, вирішив піти олл-ін. Після того як баттон і малий блайнд скинули карти, «Erlango» задумався.

«Він думає - це добре, якщо тільки він не слоуроллить нас», - прокоментував Негреану своїм глядачам.

Виявилося, що у «Erlango» були K♦K♣. Після довгих роздумів він все ж таки зробив колл.

На флопі вийшли 5♣10♦6♣, не покращивши руку Негреану. 9♣ на терні дала йому сет, значно підвищивши шанси на перемогу. Однак J♣ на рівері принесла «Erlango» виграшний флеш.

Таким чином, Негреану покинув турнір задовго до завершення першого ігрового дня.

Олексій Тіньков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 18:49 15

Традиційна акція від BMW

Коментарі