Гравець Jl: «Завтра медіадень, а потім одразу офіційний матч на Blast»

Реакції представників кіберспорту на напружений фінал проти Eternal Fire

У фіналі ESL Pro League Season 20 команда NAVI здобула перемогу над Eternal Fire з рахунком 3:2. Матч виявився справжньою битвою, а кіберспортивна спільнота активно коментувала хід подій і ділилася своїми думками після гри. Ось як на це відреагували ключові фігури кіберспорту.

Англомовний аналітик Джеймс «Banks» Бенкс виділив внесок одного з гравців в українській організації:

«IM заслуговує на повагу, адже він зробив усе, що було потрібно команді. Спільнота хотіла, щоб його кікнули, тому що він виступав не так, як у GamerLegion, але зараз він активізувався, виглядає більш комфортно і впевнено, і ніколи не дозволяв цим речам вплинути на свою психіку, чітко даючи це зрозуміти у всіх інтерв'ю, які він давав...»

Більше новин по кіберспорту в Telegram Sport.ua

Аналітик і головний критик команди NAVI Данкан «Thorin» Шилдс оцінив поточний стан команди і їхні шанси на 2024 рік:

«Щоб не дати NAVI стати найкращою командою 2024 року, Vitality, MOUZ або Team Spirit повинні перемогти на Perfect World Major 2024, а NAVI завершити свою переможну серію»

Український тренер Андрій «B1ad3» Городецький визнав силу суперників і їхню гідну боротьбу:

«Я знаю, що сьогодні ми показали не найкращий CS, але ми вчимося кожен день! Величезна повага до Eternal Fire за цей бій, вони були дуже близькі до своєї мрії»

А головна «хедшот-машина» турецької команди Ісмаїлкан «Xantares» Дьорткардеш висловив подяку вболівальникам і поділився планами на майбутнє:

«Я хотів би від усього серця подякувати всім людям, які підтримували нас з самого початку турніру, ми відчували вашу підтримку, і це надавало нам бойового духу. Через 2 тижні стартує IEM Rio, а поки ми трохи відпочинемо і виправимо наші помилки. До зустрічі на наступних турнірах!»

Найкращий гравець турніру Юстінас «jL» Лекавічюс також не залишився осторонь і підкреслив, як щільний графік змагань впливає на тренування і підготовку команд:

«Високі місця на турнірах скорочують кількість часу, який ви можете приділити тренуванням і відпочинку. Сьогодні переліт, завтра медіа-день, а потім одразу офіційний матч на Blast Premier Finals»

NAVI підтвердила свій статус на світовій сцені Counter-Strike, а Eternal Fire довела, що є небезпечним суперником, який був дуже близький до тріумфу.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 13:19 3

Кияни стартували в Лізі Європи з фіаско 0:3