«Скарбничка» від FAVBET: Новий зручний спосіб встановлення лімітів

Як працює «Скарбничка»

Контроль витрат - важлива частина ігрового досвіду користувачів онлайн-казино та спортсбуку FAVBET. Для ще більш зручного управління балансом у компанії створили «Скарбничку», що дозволяє встановити додаткові ліміти на зайві витрати.

Нова функція вже доступна для всіх користувачів сайту та додатків FAVBET у розділі «Баланс» особистого кабінету.

Як працює «Скарбничка»

Функція «Скарбничка» дає користувачам можливість встановити обмеження на використання певної суми на своєму рахунку та зробити її недоступною для ставок. При цьому ліміт з коштів у «Скарбничці» можна зняти у будь-який час без жодних додаткових обмежень та комісій, знову повернувши такі кошти на основний рахунок.

Важливо: Поповнення «Скарбнички» анулює активовані бонуси, що потребують відіграшу. Тому користувачам рекомендовано звертати на це увагу, або активувати бонусні пропозиції вже після встановлення лімітів на кошти та перенесення їх у «Скарбничку». .

«З появою "Скарбнички" користувачі FAVBET отримали додатковий інструмент відповідальної гри разом з гнучкою системою лімітів та обмежень, які вже зараз діють на нашій платформі. Тепер гравці можуть не боятись "на емоціях" витратити більше запланованого», - кажуть у FAVBET.

Про FAVBET

FAVBET - провідна iGaming-платформа та легальний букмекер, що працює за світовими стандартами та розвиває в Україні культуру відповідального ставлення до гри. З 2023 року компанія є головним меценатом проєкту з впровадження в Україні комплексної системи запобігання лудоманії та підтримала відкриття «Простору життя» - першого в державі центру соціально-психологічної підтримки для людей з ігровою залежністю.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 23:55 3

Гра 1-го туру Ліги Європи завершилася з рахунком 2:0 на користь французького колективу