Наставник Роми оцінив перемогу команди над Удінезе, в якій Довбик забив гол

Іван Юрич – про великий виграш підопічних

Новий головний тренер «Роми» Іван Юрич прокоментував перемогу підопічних над «Удінезе» (3:0) у домашньому поєдинку 5-го туру Серії А.

«У першому таймі ми зіграли добре, дуже добре. На мою думку, у другому таймі ми почали час від часу втрачати дистанцію. Тут ми могли б робити це трохи краще.

Я бачив, що хлопці дуже шкодують про звільнення Де Россі. Вони були дуже щирі зі мною, сказавши, що їм дуже шкода. Це те, що я дуже ціную, тому що іноді гравці приховують такі речі, а ви бачите, що їм сумно, що вони віддали всі сили і що їм не вдалося домогтися гарних результатів.

Нам потрібно подивитися, чи зможемо ми витримати. Темп є, реакція була чудовою. Я думаю, що у них є здатність грати в такий футбол. Тепер у нас є багато нових гравців, яких нам потрібно добре підготувати. Сьогодні мені дуже сподобалася реакція, особливо в першому таймі: пресинг, агресія, контроль гри, гарне переміщення м'яча. Однак це тільки перший матч. У нас великий склад, а я можу внести зміни», - розповів Юрич.

«Рома» після перемоги над «Удінезе» посідає в таблиці чемпіонату Італії 10-те місце, маючи 6 очок. 29 вересня «вовки» приймуть на своєму полі «Венецію».

Юрій Остроумов Джерело: Tuttomercatoweb
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 06:22 0

Поєдинок відбудеться 27 вересня о 21:30 за Києвом