«Це не був той чоловік». Красюк розповів, чому Джошуа поступився Дюбуа

Промоутер Усика назвав причину поразки ЕйДжея

21 вересня у Лондоні пройшов великий вечір боксу! Велике шоу відбулося на легендарній арені Вемблі.

Підписуйтесь на канал Вуса Усика в YouTube, щоб не пропустити все про бокс!

На головний бій вийшли колишній дворазовий чемпіон світу Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа - чемпіон світу за версією IBF.

Поєдинок прогнозовано не пройшов всю дистанцію та завершився достроково. Дюбуа здобув сенсаційну перемогу, нокаутувавши Джошуа у 5 раунді!

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк відреагував на поразку Джошуа у цьому бою.

- Поговоримо спочатку про те, що ми побачили: 96 000 глядачів, і який виступ від Даніеля Дюбуа, всупереч усім прогнозам. Ей Джей, з усіма своїми фанами, досвідом і резюме був буквально розірваний.

- Але цього разу ми побачили лише обличчя і тіло Ей Джея, не побачили його серця і душі. Я не можу цього пояснити. Я не маю жодного виправдання тому, що він зробив у рингу. Він зовсім не захищався. Його права рука висіла на грудях. Він пропустив удар. Окей, тебе збивають з ніг у першому раунді. Таке інколи трапляється. Просто встаєш і продовжуєш битися. Але з якоїсь причини його команда стрибнула в ринг до того, як завершився відрахунок.

- Здавалося, що він так і не зміг оговтатися від тиску Дюбуа і його прекрасного джебу. І виглядало, ніби Дюбуа цього вечора ніхто не зміг би зупинити.

- Так, але щоб перемогти Дюбуа, треба боксувати. Потрібно працювати джебом, підготувати праву руку або аперкот за допомогою роботи ніг. Але не було жодної роботи ніг. Він просто ходив на п'ятах. Я не можу це пояснити. Це не той чоловік, якого ми знали.

Дмитро Олійник Джерело: RTFight Com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 0

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми

Коментарі