Astralis збрехали про заміну: cadiaN зареєстрований ще до решафлу в команді

Чи правдою є заяви Astralis про проблеми зі здоров'ям br0? Агент гравця заперечує будь-які хвороби

Команда Astralis знову в центрі скандалу після дивного ходу з заміною гравця на BLAST Fall Finals. Згідно з правилами турніру, після 4 вересня, коли відбувся ростер-лок, команди більше не мають права вносити зміни до складу. Єдиним виключенням можуть бути проблеми зі здоров'ям гравця, що дозволяють зробити екстрену заміну.

Однак ситуація викликає підозру. Astralis офіційно підписали Каспера «cadiaN» Меллера вже після цієї дати та зареєстрували його як екстрену заміну Александра «br0» Бро. Але агент гравця в одразу ж спростував заяви про будь-які проблеми зі здоров'ям свого підопічного, заявивши, що данець абсолютно здоровий.

Ще більш дивним виглядає той факт, що Каспер був зареєстрований для турніру як заміна ще до офіційного решафлу в команді. Це викликає питання про те, наскільки чесно Astralis дотримуються правил і чи були надані необхідні докази організаторам турніру. BLAST вже підтвердили, що не отримали жодних доказів щодо стану здоров'я br0, але не можуть розкривати більше через конфіденційність.

Англомовний аналітик Джейсон «moses» О'Тул висловився з приводу ситуації:

«Це дійсно може мати довгострокові наслідки для кар'єри br0. І якщо інформація про хворобу справді чиста брехня, то організаторам турнірів слід серйозно покарати Astralis. Таке поводження не лише підриває довіру, але й ставить під загрозу репутацію всієї кіберспортивної сцени. Сподіваюся, що будуть вжиті відповідні заходи і організацію притягнуть до відповідальності»

Цей інцидент підриває довіру до данської організації , і багато медійних персон вважають, що команда могла піти на хитрість, щоб уникнути обмежень ростер-лока. Коментарі від директора клубу залишаються лаконічними, і вони лише наполягають на тому, що всі процедури були дотримані».

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 26 вересня 2024, 11:15 0

Підтримайте українських гравців у кіберспортивних змаганнях з прямими ефірами українською мовою