ЧЕФЕРІН: «Динамо З програло Баварії 2:9? Мюнхен вигравав 8:2 у Барселони»

Президент УЄФА не побачив катастрофи у поразці чемпіона Хорватії у Лізі чемпіонів

Цього тижня в рамках першого туру основного етапу Ліги чемпіонів у Мюнхені відбувся резонансний матч між місцевою «Баварією» та загребським «Динамо». Гра завершилася погромом гостей із Хорватії з рахунком 9:2, що спричинило відставку наставника «Динамо» Сергея Якіровича.

Втім, президент УЄФА Александер Чеферін, коментуючи цей результат, не надав йому занадто великого значення, зазначивши, що у футболі трапляється всяке й згадавши, як від тієї ж таки «Баварії» нещодавно із рахунком 2:8 постраждала «Барселона».

«Поразка «Динамо» Загреб у Мюнхені із рахунком 2:9 не була катастрофою. Рахунок був 3:2, він міг бути 3:3. Це футбол. Пам'ятайте, «Баварія» вигравала у «Барселони» із рахунком 8:2, і це було з Мессі та Суаресом, і це сталося навіть не в Мюнхені. «Динамо» - хороша команда, і я вважаю, що вони можуть виграти більше, ніж одну гру в Лізі чемпіонів», - сказав Чеферін.

«Щодо нового формату, то в УЄФА ми дуже задоволені, й більшість уболівальників теж задоволені. Звичайно, завжди є критики, але тепер змагання стало набагато цікавішим. Грає багато команд, і ми з нетерпінням чекаємо на решту сезону Ліги чемпіонів», - додав президент УЄФА.

Нагадаємо, «Баварія» обіграла «Барселону» із рахунком 8:2 у чвертьфіналі Ліги чемпіонів-2019/20, коли через пандемію коронавірусу матчі довелося перенести на серпень і кожна стадія складалася з одного поєдинку. Та гра відбулася у Лісабоні, де були зіграні усі поєдинки від чвертьфіналу й до фіналу того турніру.

Олексій Сливченко Джерело: Nogomania
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:15 1

У 13 матчах з біло-небесно-блакитними наші команди зазнали 10 поразок