БАНАДА: «Від періоду гри в Олександрії залишилися хороші спогади»

Півзахисник Лівого Берега розповів про найближчу гру 7-го туру УПЛ

Півзахисник Лівого Берега Євген Банада розповів про найближчу гру 7-го туру УПЛ проти Олександрії:

«Чудовий настрій перед матчем. Підготовка особливо не змінювалася, як завжди працюємо і готуємося до суперника. Не можу сказати, що наша поразка у грі з криворіжцями була несправедливою. Програли, адже десь втратили концентрацію в кінці гри. Але зараз рухаємося далі й налаштовуємося тільки на перемогу.

Звичайно, на поле виходять ті гравці, які виглядають краще на тренуваннях. Олександрія зараз у дуже хорошій формі, має стабільний склад і чудових гравців. Зрозуміло, що з ними не буде легко.

Колись сам грав за цю команду, і в мене лише позитивні емоції від того періоду. Олександрія зараз грає в конструктивний футбол, вважаю що їхні перемоги в цьому сезоні цілком заслужені.

Не можу сказати, що гра підопічних Ротаня минулого туру з Оболонню показова, кияни дуже добре грали в обороні, та й олександрійцям десь не пощастило.

Ми дуже серйозно налаштовуємося на гру з Олександрією, як, власну, і на інших суперників. Виділю Філіпова та Ковальця, з якими я грав разом. Але кожен футболіст може становити загрозу для наших воріт. Для перемоги в суботньому матчі нам потрібна максимальна самовіддача і виконання тактичних настанов тренера».

Досвідчений центральний півзахисник Євген Банада приєднався до команди в середині липня і вже став гравцем, на якого покладається тренерський штаб Лівого Берега. 32-річний хавбек на професіональному рівні дебютував саме в Олександрії, де провів 10 років, зіграв 246 матчів і забив 26 голів. У складі «містян» став бронзовим призером УПЛ сезону 2018/19 та виступав у Лізі Європи УЄФА (11 матчів, 2 голи). Новачок Лівого Берега якнайкраще знає можливості майбутнього суперника.

Микола Степанов Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ