У Карпатах назвали свого головного конкурента в УПЛ

Владислав Лупашко – про стан колективу

Головний тренер львівський «Карпат» Владислав Лупашко розповів про виступ підопічних в Українській Прем'єр-лізі та торкнувся теми суддівства.

- Кого ви вважаєте своїми прямими конкурентами в УПЛ?

- Як би це банально не звучало, наразі ми самі для себе конкурент. В тому плані, що ми повинні повірити, що ми можемо грати з позиції сили проти усіх. Наразі ми конкуруємо самі з собою, зі своєю психологією.

В турі вісім матчів. Якщо ми будемо бачити хоча б п'ять ігор, де дві команди намагатимуться бути першими на м'ячі, гратимуть агресивно без м'яча, то ми змінимо наш футбол.

Зараз суддівство просто колосально і дуже якісно змінилося. Воно таке, як має бути. У нас гравці фізично сильні та агресивні. Ми можемо отримати більш-менш продукт, як в АПЛ - агресивну, динамічну, безкомпромісну гру, коли суддя не свистить. Коли просто відсутні зупинки в матчі.

Футбол став наскільки цікавіший, бо стало менше свистків, менше реакцій на фоли і менше претензій до суддів. Так, до арбітрів ще є питання, але ти вже розумієш, що тебе ніхто не прибиває і немає такого упередженого суддівства. А помилки допускають в обидві сторони, - розповів Лупашко.

Раніше Лупашко розповів про свої стосунки з Мироном Маркевичем.

Юрій Остроумов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 27 вересня 2024, 07:57 24

Юлія у двох сетах здолала чешку Катерину Синякову