В Україні з'явилася команда з CS2 під керівництвом легендарного гравця

П'ятиразовий чемпіон Zeus стане наставником команди SkyFury

Українська кіберспортивна сцена поповнюється новою організацією - SkyFury, яка стартує з власного складу у грі Counter-Strike 2. Легендарний п'ятиразовий чемпіон світу з CS Данило «Zeus» Тесленко стане тренером новоствореної команди.

Кар'єра Тесленка почалася ще в епоху 1.6, де він зумів здобути популярність завдяки своїм стратегічним рішенням та лідерським якостям. У 2010-х роках Zeus був ключовою фігурою в команді Natus Vincere, яка не лише домінувала на європейській сцені, але й вперше в історії українського кіберспорту виграла три світові турніри поспіль. Перемога на PGL Krakow Major закріпила його статус як одного з найуспішніших капітанів у грі. Тепер, повертаючись до тренерської роботи, Zeus прагне передати свій безцінний досвід новому поколінню кіберспортсменів у SkyFury.

Цікаво, що поточний склад нової організації є колишнім складом української команди ROSOMAHA, яка вже встигла заявити про себе на національних турнірах. З переходом до SkyFury, гравці продовжують свій шлях, маючи на меті підкорення міжнародної арени в Counter-Strike 2.

Склад SkyFury:

Команда має всі шанси стати ключовим гравцем на світовій кіберспортивній сцені завдяки сильній підтримці та досвіду тренера Zeus.

Максим Черніцин Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 11:31 105

Валерій Василенко розчарований беззубістю динамівської атаки у стартовому матчі ЛЄ