Іван КРИВОШЕЄНКО: «Епіцентр – найкраща команда Першої ліги»

Шоста поспіль перемога «Агробізнеса» та серія без поразок від «Епіцентра»

У черговій інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна експерт Іван Кривошеєнко розібрав складові успіху «Агробізнеса» і «Епіцентра», які стали головним відкриттям Першої ліги нинішнього сезону.

«Зрозуміло, що і тренерам і вболівальникам «Агробізнеса» подобається те, що команда виграє, - сказав Кривошеєнко. - Волочисці з початку сезону виграють виключно з мінімальною різницею, але з яким рахунком це станеться - не так і важливо. «Агробізнес» не випадково виграє шостий матч поспіль. Чижевський вже давно працює з колективом, і кожного року «Агробізнес» показує якісний футбол. А якщо є якісний, комбінаційний футбол, то і результат нікуди не дінеться. Щодо матчу з «Нивою», то, попри те, що протягом матчу команда програвала 0:1 і 1:2, хлопці все одно продовжували грати у свій футбол. Хотів би окремо виділити Войтіховського, який брав участь у великій кількості атак, зробив асист і забив. Дуже якісна гра в його виконанні. Ну і в цілому команда показує красивий та результативний футбол».

Іван Кривошеєнко виділив і якість гри ще одного яскравого представника групи А у Першій лізі «Епіцентра».

«На мою думку, «Епіцентр» - це найкраща команда Першої ліги. Хлопці грають в яскравий, комбінаційний футбол. Гравці працюють з тренером ще з Другої ліги, і за цей час вивчили всі його вимоги. Вважаю, що вони мали виходити в УПЛ ще з цьогорічного Турніру чотирьох. Але зараз команда зробила висновки, підсилилася чудовим голкіпером Олегом Біликом. Вважаю, Кравчук, напевно, найкращий нападник Першої ліги. Навіть в нашій Прем'єр-лізі небагато таких футболістів, які можуть вирішити епізод, обіграти один в один та забити. В цілому, «Епіцентр» виглядає досить потужно і є, мабуть одними з перших кандидатів на вихід до Прем'єр-ліги», - зазначив Кривошеєнко.

Огляди усіх матчів сьомого туру у Першій лізі та шостого - у Другій, коментарі та ще більше аналізу в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна від 17 вересня.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 вересня 2024, 23:07 18

Обставини затримання українського чемпіона з'ясовуються