Це фантастика, сповнилася мрія. Дьокереш радіє, що приніс звитягу Спортінгу

Португальський «Спортинг» на домашній арені переграв французький «Лілль»

Увечері 17 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Португальський Спортінг на домашній арені переграв французький Лілль (2:0). Форвард Віктор Дьокереш відкрив рахунок на 38-й хвилині, а на 65-й хвилині Зено Дебаст подвоїв перевагу «Спортінга» суперголом у дев'ятку.

Форвард Спортінга Віктор Дьокереш був названий гравцем матчу. Після гри він розповів про свій дебютний матч Ліги чемпіонів:

«Це фантастика! Це була мрія грати в цьому змаганні, і я нарешті здійснив цю мрію. Краще й не могло бути. Це було справді фантастично, чудове відчуття. Це була важка гра, трохи сумбурна на початку. Ми створили пару хороших моментів та забили. Ми могли б зіграти трохи краще у другому таймі, але ми забили ще один гол, і це ще одна гра без пропущених м'ячів. Це був дуже хороший день».

Рубен Аморім, головний тренер Спортингу: «Мета та сама, що й завжди. Це була домашня гра, перша у сезоні. Ми нервували на початку гри, але потім все пройшло добре. Ми нервували, а потім стало помітно, що і «Лілль» нервує, ми надали їм впевненості. Це нормально, молода команда, яка з нетерпінням чекала на цю гру. Але потім ми почали створювати моменти, побільшало прямих передач Віктору. Ми забили, не давши Ліллю багато шансів. Потім ми контролювали гру, але приймали погані рішення з м'ячем. Цей формат ЛЧ дуже важливий - треба йти від гри до гри, це три очки. Це була не блискуча гра, але це перемога, і ми рухаємось далі».

Зено Дебаст, захисник Спортінга про свій гол: «Я не знаю, що сказати, я не маю слів. Я навіть не святкував, я просто бігав полем. Я дуже щасливий. Це новий старт для мене після важкого часу. Я вірю, що команда та тренер були поряд зі мною, як і вболівальники. Я можу тільки продовжувати працювати, але, звичайно, мені потрібно вдосконалюватись і продовжувати працювати».

Александро, захисник Лілля: «Ми хотіли поїхати з перемогою, але, на жаль, нам це не вдалося. Ми отримали багато позитиву з цієї гри, незважаючи на поразку. У нас була помилка у захисті, яка ускладнила гру. У другому таймі нам не вистачило ефективності в атаці, й ми втратили темп проти дуже сильної команди».

Відео голів та огляд матчу

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 вересня 2024, 10:11 0

Де Россі позбувся посади, яку обімав