Вперше три пенальті. Гаррі Кейн розповів, навіщо він забрав додому м'яч

Нападник «Баварії» забив 4 м'ячі та був названий найкращим гравцем матчу ЛЧ

Увечері 17 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Німецька Баварія вдома відвантажила 9 м'ячів загребському «Динамо» (9:2).

Гаррі Кейн, нападник «Баварії», забив 4 м'ячі і був названий найкращим гравцем матчу. Після гри він розповів:

«Це вперше, коли я отримав три пенальті в одній грі. Для мене це було інше почуття, але забити 4 голи - це фантастика. Важливо допомогти команді у будь-який можливий спосіб. Чи то пенальті, чи звичайні добивання, я візьму їх усі. Це був чудовий вечір для нас».

Кейн став рекордсменом Англії за кількістю забитих голів у Лізі чемпіонів: «Коли ви змагаєтесь з Уейном Руні, це означає, що ви робите щось добре. Він один із найбільших англійських гравців і один із найкращих гравців у футболі. Це приємне досягнення».

Також Кейн зазначив: «Я зберігаю всі м'ячі після хет-триків, хлопцям може набридати їх підписувати, але продовжую їх отримувати. Мій син Луїс зараз любить грати у футбол, йому лише три роки. Я заберу м'яч додому і покладу поруч із його ліжком, і син буде щасливий, коли прокинеться вранці.

Ми повернулися із хорошою енергією. Ми були голодні. Ви одразу бачили це у передсезонні з новим тренером. Кожен має щось, що треба доводити, і ми розпочали сезон саме так. Як тренер хоче, щоб ми пресингували і були інтенсивними з м'ячем і без нього, це дуже важливо. Ми знаємо, що можемо домінувати над командами, використовуючи ті якості, які ми маємо».

Відео голів та огляд матчу

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 вересня 2024, 10:11 0

Де Россі позбувся посади, яку обімав