КАРРАСКО: «У Саліху щось з ахіллом. Довелося зробити ранню заміну»

Головний тренер ЛНЗ прокоментував матч 6-го туру УПЛ проти Колоса

Головний тренер ЛНЗ Андрес Карраско прокоментував матч 6-го туру УПЛ проти Колоса (1:1):

«Ми не розпочали матчу так, як хотіли. Хотіли рухати м'яч набагато швидше. Гравці також мали бути інтенсивнішими на початку гри. Плюс пропустили ранній гол. Це показує, що ми не були належним чином сконцентровані. Якщо пропускаєш так рано, то відчуваєш тривогу.

Травму одержав Саліху. Ми маємо дочекатися результатів медогляду. У нього щось із ахіллом. Ми не знаємо, чи там є перелом, але він скаржився на нього. Нам довелося робити ранню заміну. Все, що ми планували, не працювало так, як ми хотіли. Потім ми з'явилися моменти. Ми розуміли, що програємо і маємо забивати, маємо грати на м'ячі. Це було те, із чого ми хотіли починати.

У другому таймі ми трохи адаптувалися та перебудувалися. Ми мали ухвалити рішення. Щоб не пропустити другий м'яч, довелося грати із серйозною концентрацією. Ми дозволяли супернику легко створювати моменти. Ми також мали шанси, двічі влучили в перекладину. Тобто, ми могли як виграти, так і програти.

Враховуючи склад нашого опонента, ми мали вигравати цю гру. Не можемо бути задоволеними цим результатом. Але з іншого боку, з огляду на те, що пропустили в дебюті гри, втратили одного гравця і довелося робити заміну, ми можемо бути наполовину задоволеними цим результатом, бо суперники також могли виграти».

Микола Степанов Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 вересня 2024, 09:25 17

«Почесний вболівальник» поставив ультиматум головному тренера синьо-жовтих