ПОЗДЄЄВ: «Ми продемонстрували характер, і це дуже сподобалося»

Головний тренер «Колоса» прокоментував нічию з ЛНЗ у матчі 6-го туру УПЛ

​Головний тренер «Колоса» Олександр Поздєєв прокоментував нічию з ЛНЗ (1:1) у матчі 6-го туру УПЛ.

«Важка гра. Дуже хороший суперник. Так складалася гра, що ми продемонстрували характер, і це дуже сподобалося. Був на полі характер, була непоступливість. Було велике бажання та розуміння, що ми робимо, як ми домовилися грати.

Ми зіграли обережніше, і в ідеалі хочеться більше бути з м'ячем, але є такі ігри, коли потрібно закатати рукави та демонструвати багато чорнової роботи, працювати на полі, і воно дасть свої плоди.

Кожен гравець у команді мав велике бажання виправити ситуацію. Від тренерського штабу, від працівників до футболістів - усі хочуть виправити ситуацію. Ми розуміємо, що вона сама собою не виправиться. Для цього потрібно докладати зусиль у кожному аспекті. І футболісти це розуміють та роблять правильні кроки, докладають правильних зусиль, й це має позитивну динаміку.

Чому пропустили після кутового? Стандартне становище, прикро, дуже простий гол. Ми воювали за цей результат і дуже просто дали відігратися. Потрібно розбиратися. Стандартне становище - це дуже важливий аспект, і ми трохи в цьому недопрацювали».

ВІДЕО. Коментар Олександра Поздєєва та Максима Третьякова після матчу з ЛНЗ

Микола Степанов Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 вересня 2024, 00:36 1

Промоутер Олександра повідомив, що боксера вже відпустили