Брюгге – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 18 вересня о 22:00 за Києвом

18 вересня на «Ян Брейдел» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Брюгге» зустрінеться з «Боруссією» (Дортмунд). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Брюгге

Команда минулого сезону провернула той же фокус, що вдавався їй кілька років раніше. Вона зуміла видати фінішний ривок, і на ньому оминула всіх конкурентів, посівши перше місце - є черговий, 19-й титул. Це 4-те золото Бельгії за останні 5 років, але перше для Нікі Хейєна, що стало головним тренером у березні. Новим викликом для нього став відхід Ігора Тіаго (про що домовлялися ще у лютому) та Нуса з Яремчуком. Їх мають замінити Цоліс з Нільсоном та де Сметом, але виходить не все. Старт був зовсім провалений: 1:2 з Юніоном у кубку і одне очко за три тури в Жупілер-Лізі. І лише з середини серпня вдалося повернутися на шлях перемог - і відразу почалося вікно для збірних. Кортрейк розгромили із рахунком 3:0.

Боруссія (Дортмунд)

Клуб саме в Лізі чемпіонів був минулого сезону дуже гарний. Але знову джмелям не вистачило успіху ще й у фінальному матчі, щоби зробити рік тріумфальним. Після цього і тренер змінився - точніше, тепер ним без застережень став Нурі Шахін, що повертався до рідного клубу ще взимку. Попрощавшись із низкою футболістів, від Ройса та Хуммельса і до Фюлкруга, підписували новачків жовто-чорні вкрай активно: підписані Антон і Гросс, Ян Коуто та Байєр, а також Гірассі, другий бомбардир минулого сезону. Але вже у другому турі нової Бундесліги відбулася перша втрата очок: закінчили лише нульовою нічиєю з Вердером у Бремені. Але Хайденхайм вдалося перемогти досить впевнено, з підсумковим результатом 4:2.

Статистика особистих зустрічей

Спочатку бельгійці на рівних ходили з німцями, особливо у себе вдома виграючи. Але останнім часом жовто-чорні перестали пропускати і, як наслідок, взяли три перемоги за нульової нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом німців, але господарі також непогані. Ставимо на те, що тут буде оформлено тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,727).

Прогноз Sport.ua
Брюгге
18 вересня 2024 -
22:00
Боруссія Д
Тотал голів більше 2.5 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 вересня 2024, 00:36 1

Промоутер Олександра повідомив, що боксера вже відпустили