Сергій ЯЩЕНКО: «В Італії в Шахтаря не повинно бути проблем»

Колишній гравець «гірників» оптимістично оцінює шанси українського клубу в ЛЧ

18 вересня футболісти «Шахтаря» проведуть стартовий матч групового етапу Ліги чемпіонів - з італійською «Болоньєю».

Колишній гравець «Шахтаря» Сергій Ященко зробив прогноз на це протистояння:

- В стратегічному аспекті дуже добре, що «гірники» перед іспитом в Італії розтрощили в 6 турі УПЛ «Карпати», скориставшись тактичними прорахунками суперника. Ця звитяга додасть упевненості «Шахтарю», особливо в атаці.

Звісно, «Болонья», на відміну від «Карпат», візьме на озброєння більш прагматичний футбол й у донеччан не буде такого оперативного простору для пошуку найкоротшого шляху до воріт, як з львів'янами. Думаю, що «гірникам» повинно стати в пригоді й те, що «Болонья» невдало виступає в Серії А, перебуваючи серед аутсайдерів. Це також негативно позначиться на діях «містян» завтра, хоча в їхньому складі вистачає іменитих футболістів, які можуть згуртуватися. Тим паче, за підтримки рідних стін. І все ж, більший міжнародний досвід, збалансований склад, коли в строю всі провідні виконавці, повинні допомогти «Шахтарю» взяти гору з перевагою в два м'ячі, - сказав Ященко.

Поєдинок «Болонья» - «Шахтар» розпочнеться 18 вересня о 19.45 за київським часом.

Раніше ми повідомляли, що головний тренер збірної Румунії Мірча Луческу, який у минулому тривалий час провів в Україні, працюючи із «Шахтарем» та «Динамо», оцінив шанси «гірників» у Лізі чемпіонів.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 вересня 2024, 18:18 146

Ситуацію довелося вирішувати Андрію Ярмоленку