«Не нам судити...» Експерт висловився щодо нового контракту Луніна з Реалом

Ігор Шуховцев вважає рішення українця правильним

Відомий ексворотар Ігор Шуховцев висловився щодо нового контракту українського голкіпера Андрій Луніна з мадридським «Реалом»:

«Не нам судити, адже це рішення Андрія. Людина, яка у такому віці досягла такого, що в нас дуже мало футболістів взагалі не досягають… Нам не можна судити, вірно чи ні він вчинив. Якщо він прийняв для себе таке рішення - боротися за місце в основі у найкращому клубі світу, то значить це його рішення, значить, воно правильне. Це моя особиста точка зору.

Оптимальний варіант продовження кар'єри для Луніна? Важке питання, адже, якщо б він перейшов, наприклад, в «Челсі», «Ман Сіті», «Мілан», неважливо куди, то невідомо, як би його прийняла команда, вболівальники і т.д. Тому що те, що відбувається на такому рівні - це дуже важко психологічно. Нашим хлопцям у цьому аспекті дуже важко. Ось подивіться, скільки українських легіонерів грає у топ-клубах і як це все нелегко. Можливо, у нього пішов би поштовх і він би покращував свій голкіперський рівень? Але ж він знаходиться у «Реалі», куди ще можна прагнути? Питання в тому, що він вже на вершині світу. Куди далі? Це для мене важке питання».

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 вересня 2024, 18:11 20

Експерт здивований, що форвард не вийшов на поле

Коментарі