Тренер-експерт відзначив одну особливість у грі Динамо проти Зорі

Руслан Забранський – про матчі українських грандів у 6-му турі УПЛ

Колишній тренер «Миколаєва» Руслан Забранський поділився експертною думкою щодо матчів 6-го туру Української Прем'єр-ліги за участю «Динамо» і «Шахтаря», які, як відомо, здобули перемоги, відповідно, над «Зорею» (2:0) і «Карпатами» (5:2).

- Обидва наших гранди свої матчі виграли: «Динамо» у «Зорі» - 2:0, а «Шахтар» у «Карпат» - 5:2. В обох випадках все закономірно?

- Так. У київському матчі «Динамо» не надто напружувалось, а виграло спокійно, на класі. Мені здається, що якби потрібно було забити ще, кияни це зробили б. Якщо говорити про інший матч за участю гранда, то «Шахтар» упіймав кураж і отримав трохи фарту (варто зазначити, що два м'ячі були після рикошетів). За таких обставин та при тій зарядженості і налаштованості на гру з боку гірників «Карпатам» було важко щось протиставити, адже у ворота львів'ян багато «залетіло». Після цього «Шахтар» спокійно собі догравав матч, а щодо суперника було зрозуміло, що він нічого не зможе зробити. Ну хіба що десь якийсь один м'яч забити, як це вдалося Чачуа. Його гол зробив результат дещо м'якшим, адже 5:2 це не 5:1.

- Що скажете про виступ «Карпат» в еліті?

- У команди було мало часу на підготовку. Якщо у фізичному плані футболістів «Карпат» підтягнули, то щодо ігор та усього іншого вести мову можна хіба що після зимових зборів. Тоді і можна буде сказати, що ця команда цих тренерів. Адже у міжсезоння, коли велась підготовка до чемпіонату, тривалий час у «Карпатах» було незрозуміло, хто буде, що буде і як буде. А загалом львівська команда старається грати в цікавий, агресивний та видовищний футбол. Робота в клубі набирає обертів, тож впевнений: результат не за горами!

Юрій Остроумов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 вересня 2024, 14:16 17

Себальос встиг дебютувати за київський клуб