КРИВЕНЦОВ: «Перший тайм у виконанні Буковини був практично ідеальним»

Головний тренер «Буковини» прокоментував поєдинок проти «Металіста»

Головний тренер «Буковини» Валерій Кривенцов прокоментував поєдинок 7-го туру Першої ліги, в якому чернівецька команда на виїзді здолала «Металіст» з рахунком 1:0.

- Які ваші враження від матчу?

- Була така ж бойова гра, як і у всіх попередніх матчах Першої ліги. Хочу відзначити гру нашого суперника. «Металіст» - молода команда, у складі якої є велика кількість перспективних гравців, а також немало досвідчених виконавців. Перший тайм у виконанні «Буковини» був практично ідеальним в плані настрою, агресії тощо. Команда намагалась активно йти вперед, бити по воротах, робити флангові передачі. Таку ж гру, яка була у першому таймі, хочеться бачити і у наступних матчах. У другому таймі «Металіст» перебудувався, тому нам також довелося внести деякі зміни у гру. Але при цьому «Буковина» не дозволила супернику створити якусь серйозну загрозу. Також ми не реалізували свої моменти, які були як у першому, так і в другому таймі, хоча могли ще забити 2-3 м'ячі у ворота харків'ян. Хочу привітати нашу команду та всіх вболівальників з важливою перемогою.

- У порівнянні з минулим матчем проти «Епіцентра» ви зробили чотири зміни у стартовому складі. Це така реакція на невдалий результат у попередній грі чи все-таки пошук оптимального складу?

- У серпні «Буковина» провела сім матчів: чотири у чемпіонаті та три у Кубку України, тому нам необхідна була ротація складу. Але потім наступила перша велика пауза, і у нас з'явилося трохи часу, щоб ми розібралися зі своїми помилками та дали змогу хлопцям проявити свої найкращі футбольні якості на тренуваннях. У сьогоднішньому матчі проти «Металіста» на поле вийшли ті гравці, які у фізичному плані були краще підготовлені.

- «Металіст» та «Буковина» нещодавно зустрічалися на футбольному полі - у період літнього міжсезоння команди провели контрольний поєдинок. Якщо порівняти той матч і сьогоднішній, то які висновки ви зробили щодо своєї команди проти того ж суперника?

- Очевидно, що матчі були різними за статусом. Влітку не було такої великої відповідальності за результат, тому команди, можна сказати, грали у своє задоволення, а сьогодні на першому плані був позитивний результат, необхідно було лише перемагати у цій грі. Я дуже задоволений, що нам вдалося здобути три очки. Зараз у «Буковини» буде довга пауза без офіційних матчів, тому обов'язково надамо футболістам декілька вихідних, а далі будемо ретельно готуватися до наступних поєдинків.

- Яка загалом ситуація з травмованими гравцями?

- Давронбек Азізов наразі відновлюється, Данило Каневцев вже незабаром розпочне тренуватися у загальній групі. Богдан Бойчук багато пропустив через травму, але своєю роботою на тренуваннях продемонстрував, що вже готовий виходити в основному складі. Хочу відзначити Ігоря Солдата, який після тривалої перерви вийшов сьогодні у старті і зіграв дуже надійно. Він - хороший футболіст, нам його дуже не вистачало.

Микола Степанов Джерело: ФК Буковина
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 вересня 2024, 14:16 14

Себальос встиг дебютувати за київський клуб