Мілан – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 17 вересня о 22:00 за Києвом

17 вересня на «Сан-Сіро» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Мілан» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Мілан

Команда минулого сезону змогла досягти відносно непоганого прогресу - було досягнуто підйому на друге місце. Але все одно скудетто (що було видобуто, до речі, за Піолі) не повернули, і відверто, і шансів не було, надто сильним були сусіди з Інтера. Влітку червоно-чорні змінили не лише наставника, а й зробили кілька рядів помітних трансферних кроків, у тому числі придбали і Морату. Але Паулу Фонсека швидко опинився на межі відставки: перші поєдинки закінчилися парою нічиїх, з Торіно та Лаціо (по 2:2), а новачку, Пармі, взагалі програли 1:2. Все ж таки вирішили не поспішати з відставкою, і подивитися, як складеться у вересні. З Венецією багато вийшло - виграли у підсумку матч з рахунком 4:0. Але й суперник був легкий.

Ліверпуль

Клуб приголомшив усіх півроку тому, коли Клопп оголосив про звільнення наприкінці минулого сезону. У результаті Юрген не завоював квадрупл, але пішов, залишивши підопічних у непоганій формі - вони повернулися до топ-3 АПЛ, і заодно здобувши трофей у вигляді Кубка Ліги. При цьому на Енфілді, за великим рахунком, зосередилися на збереженні складу, відпустивши чимало тих, хто вже не могли серйозно допомагати мерсисайдцям, або просто не виправдали надій, і тільки в кінці вихопили дешево К'єзу. Але зіграний колектив, з Салахом, що знаходиться в піковій формі, забезпечили новому менеджеру, Арне Слоту, відмінний старт. Вигравали всі поєдинки, у тому числі і на Олд Траффорд, розгромили 3:0 Манчестер Юнайтед. Після паузи, з Ноттінгем Форест удома гранд примудрився програти за своєї безумовною переваги.

Статистика особистих зустрічей

Все почалося з фіналу-2005 у Стамбулі, коли червоні відігралися з 0:3 і виграли по пенальті Лігу чемпіонів. Потім, за два роки, італійці взяли реванш. Але далі всі п'ять поєдинків (три з них, щоправда, неофіційні), вигравалися мерсисайдцями.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у господарів поля. Але це лише перший тур, і навряд чи англійці громитимуть італійців на виїзді. Ставимо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,81).

Прогноз Sport.ua
Мілан
17 вересня 2024 -
22:00
Ліверпуль
Тотал голів менше 3.0 1.81 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 вересня 2024, 00:59 0

Поєдинок відбудеться 17 вересня о 22:00 за Києвом