Баварія – Динамо Загреб. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 17 вересня о 22:00 за Києвом

17 вересня на «Альянц-Арені» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Баварія» зустрінеться з «Динамо» (Загреб). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Баварія

Команда перед початком минулого сезону капітально зміцнювала і так сильний склад. Чого варта рекордна покупка в особі Кейна. Гаррі забивав і роздавав передач не менше, ніж у Лондоні - але знову залишився без жодного трофея і у новому клубі! Більше того, Зірка Півдня закінчила на третьому місці, поступившись не лише неймовірному Баєру, а й Штутгарту. У Мюнхені пішли несподіваним шляхом, і переманили Венсана Компані, хоча той вилетів з АПЛ з Бернлі. Та й головні новачки, Олісе та Пальїнья, прибули з Туманного Альбіону. Рекордмайстри розпочали вдало, з перемог над Ульмом у кубку та над Вольфсбургом та Фрайбургом у Бундеслізі. Після паузи, з Хольштайн Кіль, взагалі вдалося оформити перемогу 6:1.

Динамо (Загреб)

Клуб майже без винятків вигравав одну першість за іншою у рідній Хорватії. Але всі вже звикли до того, що всі такі трофеї сприймаються як щось із розряду обов'язкової програми. Тож головне - те, як білі виявляють себе на міжнародній арені. Цього разу підопічні Сергея Якировича впоралися з бар'єром у вигляді Карабаху. Вже вдома вдалося розгромити з рахунком 3:0 гостей з Азербайджану, але й у Баку потім теж не пропустили та забили двічі. Перед стартом групового етапу, приймаючи Хайдук зі Спліта, чемпіон Хорватії явно думав про поїздку до Мюнхена, і цим скористався суперник, здобувши в столиці перемогу 1:0 на свою користь.

Статистика особистих зустрічей

Сторони зіграли між собою у 2015 році, теж на груповому етапі. Тоді німці змогли двічі обіграти хорватів, причому сухо - 5:0 удома, 2:0 на чужому полі.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що гості зможуть чинити опір рекордмейстерам у їхній нинішній чудовій формі. Рекомендуємо ставити на те, що Кейн та компанія зможуть виграти при форі -2,0 забитих голів (коефіцієнт - 1,63).

Прогноз Sport.ua
Баварія
17 вересня 2024 -
22:00
Динамо Загреб
Фора Баварії (-2) 1.63 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 вересня 2024, 07:13 2

Ентоні назвав ідеального боксера