Арріго САККІ: «Шахтар – трохи нестабільна команда»

Легендарний тренер – про чемпіона України

Легендарний італійський тренер Арріго Саккі поділився своєю думкою з приводу «Шахтаря» напередодні матчу Ліги чемпіонів проти «Болоньї» (18 вересня, 19:45):

«Перш ніж аналізувати матч, дозвольте привітати «Болонью» з першою грою в Лізі чемпіонів. Вони брали участь у єврокубках у 64-65 роках. Я щасливий, тому що вони заслужили на цю винагороду і тому що в минулому сезоні вони показали прекрасний футбол. Сподіваюся, вони зможуть повторити цей результат, а то й поліпшити: ніколи не ставте меж мріям, амбіції - це двигун, який рухає все. Якби людина не була амбітною і не прагнула рухатися вперед, не було б жодного прогресу. Тепер перейдемо до матчу.

«Шахтар» - трохи нестабільна команда. У тому сенсі, що в них бувають злети й падіння, вони непостійні в грі. То вони роблять прекрасні речі, то забувають про них. Про це свідчать їхні останні результати: 3 перемоги та 2 поразки. В обороні українці не вирізняються уважністю та точністю, але в Європі таких команд небагато. Однак, коли м'яч у них у ногах, у них є ідеї та швидкість.

Головне, щоб «Болонья» не піддалася емоціям, що цілком зрозуміло, і досконально дотримувалася вказівок свого тренера. Італьяно - хороший тренер, стратег, який знає, як дивитися вперед і вчити футболу. Нам просто потрібно дати йому час, щоб побудувати свій проєкт, не чинячи на нього занадто великого тиску. Успіх стане паливом для всього сезону «Болоньї».

Олег Дідух Джерело: La Gazzetta dello Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:55 31

Назаренко є найкращим бомбардиром чемпіонату