Парма – Удінезе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 16 вересня о 19:30 за Києвом

16 вересня на «Енніо Тардіні» пройде матч 4-го туру Серії А Італії, в якому «Парма» зустрінеться з «Удінезе». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Парма

Команда - якщо не історичний гранд італійського футболу, то точно популярний колектив, який вигравав чимало трофеїв. Втім, основні успіхи припали на стик минулого і нинішнього століття, а потім фінансові невдачі обернулися банкрутством. Після цього вдалося поступово повернутися до Серії А і навіть почати претендувати на єврокубки. Але після зміни власника хрестоносці втратили прописку у найвищому дивізіоні країни. І тільки Пекк'я, причому з другої спроби, зумів виграти Серію В. Повернувшись до Кальчо, клуб показує непогані результати: взяли нічию з Фіорентиною і навіть перемогли Мілан. Щоправда, до цього вилетіли одразу ж із кубка, програвши Палермо. А у крайньому турі - поступилися 1:2 Наполі, хоч і там на виїзді вели в рахунку до 92-ї хвилини, потім встигши пропустити двічі.

Удінезе

Клуб нещодавно пробивався до Ліги чемпіонів. Але останнім часом представник Фріулі скотився до боротьби за виживання, незважаючи на те, хто обіймає посаду наставника. Так було і минулого сезону, коли зебри в результаті так і не змогли набрати навіть у середньому по очку за поєдинок - закінчили з 37-ма. Добре, що знову в Італії виявилося достатньо супротивників із ще слабшими показниками. Більше того, вдалося фінішувати на п'ятнадцятій позиції. Але це не привід розслаблятися, адже у Фрозіноне, що вилетів, було на два бали менше. Підвищувати рівень гри покликали Косту Руняїча, що до цього працював із 2022-го року у Легії. Той розпочав з розгрому 4:0 Авелліно в кубку, після чого набрав зі своїми підопічними 7 із 9 можливих очок у Серії А - на виїзді закінчив 1:1 з Болоньєю, і переміг вдома Лаціо з Комо.

Статистика особистих зустрічей

Хрестоносці мали чотири перемоги у п'яти матчах. Але перед вильотом, у 2020/2021, вони набрали лише одне очко у парі очних поєдинків із зебрами.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають господарів поля як фаворитів пари. Але, здається, гості досить сильні, щоби тут як мінімум не програти (коефіцієнт - 1,61).

Прогноз Sport.ua
Парма
16 вересня 2024 -
19:30
Удінезе
Удінезе не програє 1.61 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 16 вересня 2024, 21:49 14

Даяна провела заняття в академії Патріка Муратоглу разом з Єгором Навразіді