ВЕРНИДУБ: «Не хочу ображати Лівий Берег, і нашу команду, але...»

Головний тренер Кривбаса – про матч 6-го туру УПЛ

15-го вересня о 15:30 відбувся матч 6-го туру УПЛ між «Лівим Берегом» та «Кривбасом» - 0:1. Головний тренер криворізького клубу Юрій Вернидуб прокоментував перемогу своїх підопічних:

- Гра була рівною. Не хочу ображати «Лівий Берег», і нашу команду, але те, що було сьогодні на полі… Єдине порадувало, що ми взяли три очки. Сам футбол був не той, який я хотів би бачити. Але так буває. Тим паче, після перерви в чемпіонаті та нашого насиченого графіку в серпні, коли ми провели девʼять матчів менше ніж за місяць. Тому в цілому, вважаю, що це нормально. Головне на даному етапі - набирати бали. І ми їх сьогодні набрали.

- З трибуни здалось, що емоції гри затьмарили конструктив. Чи так це?

- По-перше, хлопці, які грали у «Кривбасі», а зараз у «Лівому Березі», це Банада, Семенов, Приходько теж хотіли сьогодні перемогти. Бо це завжди подразник - грати проти ексклубу. Головний же подразник для нас - те, що ми зіграли чотири матчі, пʼятий ще не дограний проти «Шахтаря», і набрали всього сім очок. Це дуже мало, тому потрібно стабілізуватись і йти далі. По-друге, тільки повернулись наші збірники.

Бізімана і Соса повернулись до нас тільки 13-го вересня зі збірних, де протистояли таким сильним командам, як Нігерія і Гана, і встигли провести з «Кривбасом» тільки одне тренування. Мені не залишалось іншого вибору, як випускати їх з перших хвилин. Дібанго взагалі тільки вчора приїхав о 22:00 до нас в готель, ще й пошкодження отримав сьогодні після виходу на заміну, щось з плечем у нього. Тому проблем було багато, було багато перестановок. Але нічого, ми з цим впораємось. Хлопці молодці, віддавались на полі та взяли три очки.

- Старт сезону видався для вашої команди не дуже вдалим? Виліт з єврокубків…

- Ви знаєте, було дуже важко. Не знаю, наскільки важко «Шахтарю» і «Динамо», але нам було дійсно непросто в цей період. Багато часу провели в переїздах, в очікуванні на кордонах. Але це для нас школа. Ще й з жеребом «пощастило»: то «Вікторія», то «Бетіс». Але нічого страшного, це досвід. Тепер хочемо йти тільки далі. Вірю в перемогу України, ми обовʼязково переможемо. Будемо усі разом допомагати нашим ЗСУ, щоб здолати цих, як їх там назвати… нелюдів.

- Як оціните сьогодні якість поля на нашому стадіоні?

- Супер. Я знаю, у вас певні проблеми навесні з ним, але зараз стан поля просто чудовий. Таке враження, що це якийсь килим. Молодці. Всім дякую за питання і бажаю перемог вашій команді.

Іван Распутін Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 вересня 2024, 22:45 0

У чоловічому турнірі виграла Португалія, серед жінок золото взяла Польща

Коментарі