«Хет-трик – це моя робота». Кому присвятив три голи Артем Бондаренко?

Півзахисник «Шахтаря» став героєм матчу УПЛ проти «Карпат»

Півзахисник «Шахтаря» Артем Бондаренко розповів про хет-трик у ворота «Карпат» (5:2), очікування від Ліги чемпіонів та причини пропущених голів.

- Артеме, вітаємо з яскравою перемогою! Ти став героєм матчу з «Карпатами», оформивши хет-трик. Поділись, будь ласка, емоціями та враженнями від гри як на особистому рівні, так і з огляду на командні дії.

- Дуже щасливий перемогти та повернутися на «Арену Львів», адже нас багато що пов'язує з нею, комфортно тут грати. Дуже приємно, що зробив хет-трик, але це частина роботи.

- Давай усе ж таки пригадаємо кожен твій гол і коротко їх опишемо.

- Вдячний партнерам Дмитру Криськіву, Георгію Судакову та Олександру Зубкову, адже без них не було б цих голів. Узагалі не люблю говорити про забиті м'ячі, адже сьогодні я забив, а завтра це може бути хтось інший. Це частина роботи, проте я щасливий, адже тільки ти і близькі знаєте, скільки важкої роботи вкладено в це. Люди зазвичай бачать лише вершину айсберга.

- Ти згадав про своїх близьких, і ми знаємо, що в твоєї дружини день народження. Тож виникає запитання: кому ти присвячуєш свої голи?

- Звісно, що для дружини хочеться зробити цей день особливим. Після першого гола я показав їй сердечко, адже вона цього хотіла. Присвячую свої голи їй і сподіваюся, що вона надовго запам'ятає цей день.

- Новостворені «Карпати» є новачком Прем'єр-ліги. Це відчувалося чи все ж вони гідно боролися із «Шахтарем»?

- Гадаю, з усією повагою до «Карпат», у таких матчах, якщо ми будемо на 100% сконцентрованими та виграватимемо дуелі, усе залежатиме тільки від нас. Можемо бути задоволені собою, окрім двох пропущених голів, які трішки похитнули команду. Проте є над чим працювати.

- Що, на твою думку, стало причиною цих пропущених м'ячів?

- Напевно, це була якась розконцентрація, але ми будемо над цим працювати.

- Попереду на «Шахтар» чекає Ліга чемпіонів. Як вважаєш, чи готова команда як морально, так і фізично?

- Думаю, готова. Перш за все, це зовсім інший турнір і менталітет, і не можна навіть близько порівнювати, як команда грає в чемпіонаті та як буде грати в Лізі чемпіонів. Віддаватимемо всі сили та, сподіваюсь, продемонструємо гарний футбол і здобудемо результат.

- Чи сумували за Лігою чемпіонів та чи є мандраж?

- Мандражу поки що немає, але, звісно, сумуємо, адже мрія кожного футболіста - грати в Лізі чемпіонів, і цей момент наближається.

- Чого вболівальникам очікувати від «Шахтаря» під час єврокубкового сезону?

- Емоцій. Сподіваюся, позитивних.

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 вересня 2024, 07:33 0

Чемпіон світу виділив Холіфілда

Футбол | 15 вересня 2024, 14:18 20