Пушич розповів про травму Бондаренка та заміну героя матчу з Карпатами

Хавбек гірників оформив хет-трик у матчі УПЛ проти львівського клубу

Головного тренера донецького Шахтаря Маріно Пушич прокоментував пошкодження та заміну хавбека гірників Артема Бондаренко, який у матчі проти Карпат (5:2) оформив хет-трик:

«Бондаренко залишив поле накульгуючи? Ні, він в порядку. Було невелике зіткнення, однак з ним усе добре. Ми вирішили його замінити на фоні його загальної втоми. Бондаренко продемонстрував неймовірний індивідуальний перформанс. Завжди такі перформанси є наслідком чудової індивідуальної роботи. Бондаренко зумів тричі відзначитись, показав якісну гру і в кінці поєдинку ми дали йому можливість трішки перепочити. Але наголошую - індивідуальні досягнення завжди є наслідком хорошої командної роботи.

Чому не викликають у збірну України? Я не тренер національної збірної, тому не можу коментувати його майбутнє у розташуванні команди. Як тренер я поважаю рішення колег. Звичайно я вважаю, що у Бондаренка вдосталь якостей, завдяки яким він може грати на найвищому рівні. В тому числі, за національну команду. У грі з Карпатами він це продемонстрував. Тому йому необхідно продовжувати працювати у тому ж дусі. Я впевнений, що його виклик до національної збірної відбудеться найближчим часом.

Щодо гри: пропускати голи після домашніх заготовок суперника на стандартах - неприпустимо. Цього разу ми припустилися подібної помилки. Це чудовий урок, над яким ми будемо працювати і будемо працювати над нейтралізацією подібних заготовок. За такої гри, яку продемонструвала моя команда, пропускати два голи є неприпустимим. Проте сталось те, що сталось. У всьому іншому гра мені сподобалась. Лише турбують подібні домашні заготовки, після яких ми пропускаємо. Грою команди я абсолютно задоволений.

Зараз у нас розпочався дуже щільний календар. В тому числі, єврокубки та міжнародні перерви на матчі національних команд. Гравці від цього сильно втомлюються. Ми дали можливість відпочити Миколі Матвієнку, адже він повернувся з розташування національної збірної з невеликим ушкодженням. Гадаю, він скоро повернеться до тренувального процесу».

Микола Степанов Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 вересня 2024, 07:33 0

Чемпіон світу виділив Холіфілда