Дженоа – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 15 вересня о 13:30 за Києвом

15 вересня на «Луїджі Фераріс» пройде матч 4-го туру Серії А Італії, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 13:30 за київським часом.

Дженоа

Команда провела позаминулого сезону у другому дивізіоні. Але, схоже, саме там народилися нинішні грифони. Принаймні тоді Альберто Джилардіно став тут тренером - навряд чи в елітному дивізіоні давали б шанс відомому нападнику в минулому, але зовсім недосвідченому наставнику. Але той впорався, причому не лише із завданням повернути амбітний колектив у Кальчо, а й уже в ньому фінішувавши в середині таблиці, 11-ми. Клуб залишається кузнею талантів: взимку продали до Тоттенхема Дрегушина, зараз попрощалися з Жозепом Мартінесом, Ретегі та Гудмундссоном. Новачки поки що не так вражають, за іменами, хоча є Міретті, Голліні, Пінамонті. Поки що не все виходить: обігравши в кубку Реджану, розділивши очки з Інтером після підсумкових 2:2 та обігравши Монцу, потім отримали 0:2 вдома від Верони.

Рома

Клуб дуже багато чекає від цього сезону. Втім, завдання у Де Россі те саме, з яким за свої роки в столиці Італії не впорався його Особливий попередник, Жозе Моурінью. Втім, якщо починав Даніеле пів року тому в ролі в.о. цілком оптимістично, то нинішній сезон поки що складається погано. Вовки вже встигли видати дві нульові нічиї, не лише з Ювентусом, а й з Кальярі, а Емполі й зовсім програли. Це при тому, що влітку брали новачків переважно до групи атаки - Довбика та Соуле. Подивимося, чим допоможе обмін Абрахама на Салемакерса. Ну, а в захисті, підписавши Ермосо та Хуммельса, відпустили Карсдорпа та Смоллінга. Подивимося, чи допоможуть джалороссі ці пертурбації.

Статистика особистих зустрічей

В останніх трьох очних матчах вигравала та команда, яка приймала суперника на своєму полі.

Прогноз

Букмекерські контори все ще симпатизують амбітному столичному колективу. Але з урахуванням історії останніх дуелей та форми сторін у серпні, ставимо на те, що господарі не програють (коефіцієнт - 1,66).

Прогноз Sport.ua
Дженоа
15 вересня 2024 -
13:30
Рома
Дженоа не програє 1.66 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 21:41 1

Кухаревич забив за Хіберніан у чемпіонаті Шотландії