Пушич висловився про матч з Карпатами, проблеми Кевіна та Лігу чемпіонів

Тренер задоволений тим, як команда зіграла в атаці

Шахтар у матчі чемпіонату України розібрався з Карпатами, вигравши з рахунком 5:2. Гру прокоментував наставник Марино Пушич.

«Загалом я задоволений тим, як команда провела матч. Але ми пропустили голи після заготовок суперника, і такого не повинно бути. Прекрасно зіграли в атаці, але в обороні потрібно покращувати свою гру. Тепер слід зробити правильні висновки, а далі у нас матч Ліги чемпіонів. Радий за Бондаренка, за його голи, а також задоволений поверненням Марлона та Зубкова. Олександра ми не перевантажували, щоб він плавно повернувся до гри».

«Четверта жовта Кевіна? Так, я йому вже сказав, що це надто багато на старті чемпіонату. Він не грубий гравець, просто такий стиль. Думаю, для нього ця дискваліфікація буде уроком, він зробить висновки. Звичайно, я трохи сердився на нього, тому що через це потрібно робити зміни».

«Попереду у нас насичений календар - і ЛЧ, і УПЛ. Головне - гарне відновлення. Минулого року впоралися з таким графіком, і, гадаю, впораємося знову. Новий формат ЛЧ - це добре, але складно, оскільки стало більше матчів, більше матчів на чужих стадіонах. Тепер усі суперники різні, не буде можливості зіграти ще раз, потрібно до кожного супротивника шукати підходи, більше роботи», - сказав Пушич.

Іван Зінченко Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 21:41 1

Кухаревич забив за Хіберніан у чемпіонаті Шотландії