Пляжний футбол. Жіноча збірна обіграла Швейцарію і побореться за 5–6 місця

Українська команда виграла втішний матч із рахунком 5:3

Жіноча збірна України з пляжного футболу 14 вересня зіграла поєдинок у втішному турнірі за 5-8 місця в Суперфіналі Євроліги-2024.

У груповому раунді Суперфіналу Євроліги-2024 підопічні Юрія Клименка посіли четверте місце у квартеті А і змушені взяти участь у боротьбі за 5-8 місця престижного турніру. Суперником українок у півфіналі втішних змагань була команда Швейцарії.

У першому періоді синьо-жовті вийшли вперед завдяки влучному удару Ірини Бавзенюк. У другій 12-хвилинці Ірина оформила дубль, подвоївши перевагу збірної.

Початок заключного періоду став ударним для українок. Протягом двох хвилин у ворота суперниць влетіли ще два м'ячі. Відзначилися Маргарита Юрасова та Юлія Костюк. Лише після цього швейцарки перехопили ініціативу й дещо скоротили відставання. Надалі команди обмінялися голами, причому у складі синьо-жовтих хет-трик оформила Ірина Бавзенюк. У підсумку - 5:3 на користь українських дівчат.

Підопічні Юрія Клименка будуть змагатися за 5-те місце. Жіноча збірна України зіграє 15 вересня проти Чехії, яка здолала Англію (9:2).

Півфінали жіночої Євроліги: Іспанія - Португалія - 3:4, Італія - Польща.

Євроліга-2024. Суперфінал. Жінки

За 5-8 місця. 14.09.2024

Швейцарія - Україна - 3:5

Голи: Бухер, 29, Флурі, 33, Шенк, 35 - Бавзенюк, 8, 24, 35, Юрасова, 25, Костюк, 26.

Швейцарія: Кюттель, Шерер, Бухер, Навер, Індервільді, Вудтлі, Раселлі, Флурі, Вільямс, Вінсенц, Шенк, Моргер.

Україна: Терех, Кулик, Воловенко, Кліпаченко, Костюк, Дубицька, Випасняк, Скибіна, Юрасова, Бавзенюк, Солдатенко, Бенедік.

Матчі 14 вересня

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 20:35 0

Дивіться найцікавіші моменти 6-го туру УПЛ