Іван ПЕТРЯК: «Для нас ці три очки дуже важливі»

Вінгер «Чорноморця» – про перемогу над «Інгульцем»

Вінгер «Чорноморця» Іван Петряк у спілкуванні з кореспондентом Sport.ua прокоментував перемогу 1:0 над «Інгульцем» у шостому турі УПЛ:

- Обидві команди не хотіли втрачати очки, тому для нас це важливі три очки. Ми їх не дуже багато заробили в попередніх турах. У нас не дуже легка ситуація, щодня під'їжджають нові футболісти, хтось залишає команду, тренерському штабу складно. Тому для нас ці три очки дуже важливі.

- У вас була незрозуміла ситуація на початку сезону. Ви ще не були гравцем «Чорноморця», ходили різні чутки. Як виявилося так, що ви в підсумку опинилися в «Чорноморці»? Щось заважало на початку сезону?
- У мене є чинний контракт із «Шахтарем», тому це залежало не від мене. Хочеться сказати «спасибі» «Шахтарю» і «Чорноморцю» за те, що одні відпустили, а інші - скажімо так, підібрали, дають шанс. Я потроху повертаюся у великий футбол, для мене це важливо.

- Як вам загалом у такій команді як «Чорноморець»?
- Багато молодих гравців, потрібен час. Футбол - командний вид спорту, потрібне взаєморозуміння, час усе покаже. Думаю, з кожною грою ми будемо додавати, результати покращуватимуться.

- Як ви себе почуваєте? Уже на максимумі своїх можливостей, чи ще будете додавати?
- Звичайно, якщо ти більше року пропустив, то це нікуди не дівається. Люди, які розуміються на футболі, це розуміють. Десь на 90 хвилин не вистачає, десь не вистачає впевненості. Фізично почуваюся набагато краще, нога не турбує після операції. Думаю, ще пару тижнів - і буду на піку.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 17:23 80

Номінальні гості дотиснули луганську команду в другому таймі