Масна крапка. Чорноморець вирвав перемогу над Інгульцем

Вирішальний м'яч у грі було забито ударом через себе на останніх секундах

Несподіваним чином уже на старті нового сезону української Прем'єр-ліги в календарі опинились матчі під загрозою зриву. «Інгулець» та одеський «Чорноморець» свою зустріч у рамках шостого туру першого кола мали проводити в Петровому на оновленій арені «козаків», які до цього постійно грали на виїзді. Але щось пішло не за планом.

Стадіон вчасно так і не змогли здати, відповідно до чинних норм, на що «Інгулець» у відповідь узагалі почав погрожувати зняттям із поточного розіграшу «елітного» дивізіону. Але якось команду з Петрового все ж таки вдалось заспокоїти й вони погодились учергове зіграти на виїзді, цього разу - у Одесі. Тож зустріч поміж аутсайдерами таки відбулась.

Усі ці скандали та зайві позафутбольні моменти - це лише яскрава обгортка для цього протистояння, внутрішня частина якого залишалась такої собі якості в першому таймі. Команди провели більшу частину ігрового часу в боротьбі й про ворота ми згадали лише тоді, коли Попов у центрі штрафного змарнував убивчий момент, пробивши точно в Паламарчука з близької відстані.

Решту часу команди те й робили, що збирали фоли й намагались зловити одна одну на довжелезних передачах, абсолютна більшість із яких була вкрай невдалою. «Інгулець» при цьому не відзначався хоч якимось бажанням загострювати гру, окрім дальніх пострілів із флангів, які ледь діставались Рудька біля лінії воріт. Очевидно, що тренерський штаб «козаків» такий перебіг подій не влаштовував.

Утім, другий тайм минав так, що почало здаватись, що й нічия всіх влаштовує в цій грі. Тренери проводили ротацію, проте особливого зиску вона не давала їхнім командам, а лише поповнювала сили для нових епізодів боротьби. «Інгулець» під завісу матчу взагалі відмовився атакувати, хоча до цього поява на полі Кисленка в складі гостей виглядала цілком прийнятною опцією для завершення атак. Однак «козакам» не судилось забити.

Натомість, команда Кобіна добряче наварила позаду, коли вже в компенсований час вирішила суто відбиватись від атак суперників. Мельничук на лівому фланзі двома фолами заробив усі попередження, які Анастасія Романюк підготувала на цю гру й залишив команду в меншості, а вже за мить «Чорноморець» завершив подачу кутового з лівого флангу яскравим ударом через себе від Пшеничнюка на межі воротарського. Відіграватись часу не було.

Наступними вихідними одеський «Чорноморець» зіграє вдома проти львівських «Карпат», а петровський «Інгулець» поїде в гості до у рівненського «Вереса».

Наші оцінки:

«Чорноморець» (заміни): Габелок - 6,0, Нето - 6,0, Хобленко - 6,5, Янаков - 6,5, Пшеничнюк - 7,0.

«Інгулець» (заміни): Кисленко - 5,5, Лісняк - 6,0, Резепов - б/о, Мисик - б/о, Сітало - б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 6-й тур.

«Чорноморець» - «Інгулець» - 1:0

Гол: Пшеничнюк, 90+4

Попередження: Мельничук, 90+1

Вилучення: Мельничук, 90+3 (друге попередження)

«Чорноморець»: Рудько - Кисіль, Скиба, Лацабідзе, Бутко - Сігеєв (Пшеничнюк, 78), Білошевський, Васильєв (Нето, 46) - Петряк (Янаков, 62), Попов (Хобленко, 62), Кайо.

«Інгулець»: Паламарчук - Мельничук, Малиш, Шершень, Дубілей - Богунов (Кисленко, 46, Сітало, 89), Волохатий (Резепов, 77), П'ятов, Білоцерковець - Козак (Мисик, 89), Сад (Лісняк, 67).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

Удари (у площину): 8 (4) - 9 (4)
Кутові: 6 - 6
Офсайди: 4 - 2.

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 26°C

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 17:23 57

Номінальні гості дотиснули луганську команду в другому таймі

Коментарі