Олег ФЕДОР: «Збірна – синонім слова конкуренція»

Півзахисник «Руха» прокоментував виступи за молодіжну збірну України

Півзахисник львівського «Руха» Олег Федор прокоментував виступи за молодіжну збірну України:

«Це був мій дебютний виклик у молодіжну збірну. Мені дуже приємно, що я отримав можливість на першому ж зборі проявити себе в грі проти збірної Сербії U-21. Я вдячний за цю можливість тренерському штабу. Лише шкода, що не вдалось відзначитись результативною дією.

Збірна - синонім слова конкуренція. Туди викликають лише тих, хто найкраще виступає на даний момент. Тому конкуренція там завжди на найвищому рівні і хочеться проявити себе якнайкраще. Також наші попередні результати накладають більшу відповідальність на гравців. Суперники краще готуються до матчу з нашою збірною й це тримає команду в тонусі.

Після цих двох перемог над молодіжками Сербії та Північної Ірландії та виходу на Євро-2025 у всієї команди були неймовірні емоції. Ми були раді розділити їх в роздягальні з тренерським штабом, хлопцями та персоналом збірної. Це дало позитивний поштовх кожному з нас і ми з чудовим настроєм повернулись додому.

Я та інші збірники постараємось якнайшвидше відновитись після довгої дороги, набрати оптимальні кондиції та бути готовими до гри з «Ворсклою». У полтавців дуже хороші та досвідчені виконавці, і ніколи з ними не буває легко. Важливо добре вивчити нашого суперника. «Ворскла» виділяється своїми бійцівськими якостями, має своєрідний характер і на це нам теж слід звернути увагу».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 вересня 2024, 12:27 3

Даніеле Де Россі заявив, що український нападник готовий грати