Суркіс подякував Чохонелідзе за роботу в клубі Динамо

Резо залишив столичний клуб після 17 років на посаді гендиректора

Після 17 років роботи на посаді генерального директора ФК «Динамо» Київ, клуб залишив Резо Чохонелідзе.

Президент клубу Ігор Суркіс подякував йому за багаторічну роботу в «Динамо»:

«Ви присвятили усе своє життя футболу, спочатку як професійний гравець, а згодом - у ролі футбольного функціонера та топменеджера. Протягом багатьох років Ви вірою й правдою служили київському «Динамо», присвячуючи свій час, енергію та знання функціонуванню, розвитку та удосконаленню клубу. Знаю, що у свою діяльність на посаді генерального директора Ви вкладали душу й серце, і дуже ціную це. Ви - особлива людина з великим футбольним серцем та бажанням служити інтересам футболу. Існує мало людей, які б були настільки віддані своєму покликанню, як ви.

Свого часу ви зробили непростий вибір, прийшовши працювати в «Динамо» з італійського «Мілану», за що я особисто та уся динамівська сім'я Вам дуже вдячні, ми цінуємо це доленосне рішення. Окрім вашого високого професіоналізму, відповідальності, невичерпних знань у сфері футболу, ви підкорили колег, підлеглих та керівників своїми людськими якостями та високими моральними цінностями.

З Вами завжди було приємно спілкуватися, адже Ви випромінювали щирість, тепло та небайдужість, проявляли інтелігентність в усіх вчинках, а ваше обличчя прикрашала посмішка. Ви завжди не лише уважно слухали, а й охоче ділилися своїми ідеями, поглядами на футбол, компетентними думками щодо найрізноманітніших ситуацій та могли дати слушну пораду щодо будь-якого, навіть найскладнішого питання.

На жаль, настав час завершувати нашу співпрацю, але ми не прощаємося. Впевнений, будемо з вами бачитися на футбольних полях Європи. Щиро бажаю вам успіхів, нових досягнень та перемог у всіх сферах вашого життя».

Микола Степанов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 вересня 2024, 15:26 27

Нова угода українця буде діяти до завершення сезону 2029/30