ШИЩЕНКО: «Задоволений дебютом. Далі у нас Шахтар, я їх уже обігрував»

Наставник «Оболоні» дав прес-конференцію після гри з «Олександрією»

Головний тренер «Оболоні» Сергій Шищенко дав прес-конференцію після гри з «Олександрією» (0:0) у 6-му турі УПЛ:

«Я подякував сьогодні хлопцям за самовіддачу, за терпіння, яке було в кінці матчу. Тому що були проблеми у деяких гравців. Тому дуже важливо, що вони дотерпіли, тому що в нас уже не було замін.

А щодо гри, дуже дисципліновано ми зіграли в тактичному плані. Але були моменти коли ми дозволили Олександрії створити такі стовідсоткові моменти. Але в другому таймі вже була краще. Є над чим працювати, дуже багато роботи. Я задоволений результатом, але є моменти, які нам треба покращувати.

Травма Таранухи? Я поки що не знаю, тому що його не бачив. Розсікли йому ніс. Інформації поки що немає. Я його не бачив. Він або в лікарні, або якісь маніпуляції, можливо, роблять, тому не можу зараз сказати.

Ми дуже плідно працювали на тренуваннях за ці 9-10 днів, які я працюю у керма. Як у тактичному плані, так і в плані оборони працювали дуже багато. І в атакуючих фазах гри дуже багато працювали. Але потрібен час. Я хочу, щоб ми були більш агресивними, більш мобільними. Дуже сподіваюсь, що це буде швидше. Нам треба і забивати голи, і бути більш активними в останній третині поля.

Наскільки задоволений своїм дебютом? Звісно, хочеться перемагати. Але я розумію, який суперник сьогодні був. Звісно, це позитивний результат для нас. Я вважаю, ми можемо ще його покращити. Буде не просто, але все можливо. Є цілі, які ми ставимо перед собою. Вийти з цієї ситуації достойно. Я бачу, як гравці тренуються, їх відношення - і на тренуванні, і до вимог. Тому я розраховую, що це буде дуже швидко.

Чого чекати від нас у грі проти Шахтаря? Ну, я розумію, який суперник буде проти нас грати. Будемо готуватися, проаналізуємо останні матчі Шахтаря. Будемо готуватися під Шахтар. Може, поміняємо тактичну схему. Що чекати? Будемо чекати хорошого результату. Це дуже важливо для нас. Тим паче, що це Шахтар. Я вже обігрував Шахтар, спробуємо ще раз їх обіграти».

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 вересня 2024, 15:20 1

18-річний нападник Роман Гереш підписав контракт з «Лівим Берегом»