Борнмут – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 14 вересня о 22:00 за Києвом

14 вересня на «Віталіті» пройде матч 4-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Борнмут

Команда позаминулого сезону, повернувшись із Чемпіоншипу, досить впевнено виграла боротьбу за виживання. Але все одно автора цих успіхів, Гарі О'Ніла, змістили з тренерського поста заради Андоні Іраоли. Баск досить непросто звикав до англійських реалій і вибудовував футбол не без невдач, які терпляче зносило керівництво. Винагородою став фініш на комфортному 12 місці. Зараз є новий виклик у вигляді зміненого складу, перш за все, через продаж у Тоттенхем Соланке, який роззабивався. Його повинен змінити Еванілсон із Порту, але не факт, що вийде. Як і у Кепи, що приходить явно під нинішнього менеджера вишень. Але старт вийшов загалом непоганий: програвши (чи просто сплавивши?) у Кубку Ліги Вест Хему, в АПЛ вдалося стартувати з нічиїх 1:1 проти Ноттінгем Форест та Ньюкасла, а з Евертоном видали переможний камбек.

Челсі

Клуб максимально виглядає відірваним від реальності, ніби й справді прийшов з якогось футбольного симулятора для любителів менеджменту. Але Боулі витрачає не віртуальні гроші, а 240 реальних мільйонів на новачків за літо, знову найбільше. Таке не снилося навіть Флорентіно Пересу: за якусь декаду позбулися Галлахера, Стерлінга, Лукаку, Кепи, Брої, Чалоба, підписавши замість Санчо, Жоао Фелікса, що були взагалі не потрібні їхнім колишнім клубам. Мареска ремствує, що не може тренувати сорок футболістів. І не дивно, що 0:2 із Сіті змінюється на 6:2 із Вулверхемптоном, а потім грають внічию з Крістал Пелас. Та й Серветт у Лізі конференцій англійський гранд, який нещодавно вигравав Лігу чемпіонів, проходить, забивши на м'яч удома більше - 2:0 та 1:2.

Статистика особистих зустрічей

За чотири останні офіційні поєдинки сині виграли тричі при єдиній нічиїй.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей із Лондона. Але, здається, саме зараз їм цілком можна і не програти вдома (коефіцієнт - 1,88).

Прогноз Sport.ua
Борнмут
14 вересня 2024 -
22:00
Челсі
Борнмут не програє 1.88 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 13 вересня 2024, 11:26 19

Відомий український боксер хоче стати міністром молоді та спорту