Пляжний футбол. Українки зазнали третьої поразки в Євролізі-2024

Синьо-жовта команда поступово поступилася команді Чехії з рахунком 0:3

Жіноча збірна України з пляжного футболу провела заключний поєдинок у груповому раунді Суперфіналу Євроліги-2024, що проходить в італійському містечку Альгеро.

Поступившись у попередніх матчах Португалії (3:4) та Італії (0:1), підопічні Юрія Клименка втратили шанси вибороти медалі Євроліги-2024. Однак боротьба за підсумкове місце на турнірі та рейтингові бали BSWW продовжується, і 13 вересня українська команда в останньому поєдинку в групі А зустрілася із Чехією.

На цей матч збірна України вийшла в чорних пов'язках, й гра розпочалася із хвилини мовчання. Напередодні в боях із російськими загарбниками загинув брат футболістки української команди Сніжани Воловенко - Олександр. Вічна слава герою, який віддав своє життя за свободу й незалежність України!

Попри це, Сніжана взяла участь у зустрічі. Крім того, до складу повернулася Юлія Костюк, яка пропускала попередній матч, з Італією, через дискваліфікацію. У першому періоді точилася рівна боротьба. Обидві команди створювали небезпечні моменти, але до взяття воріт справа так і не дійшла.

Друга 12-хвилинка стала провальною для українок, що призвело до двох голів у їх ворота протягом 30 секунд. Спочатку Анастасія Терех у простій ситуації біля власних воріт віддала м'яч просто на ногу Вероніці Пиховій, а відразу потому Ірина Дубицька повторила те саме, але вже з Мікаєлою Новотною - 0:2.

У заключному періоді ще одна помилка українського голкіпера стала причиною третього гола чеської команди. У підсумку 0:3 - зафіксована поразка синьо-жовтих.

Підопічні Юрія Клименка посіли 4-ту позицію в групі А й будуть змагатися за 5-8 місця. Наступний матч на турнірі жіноча збірна України зіграє 14 вересня проти Швейцарії.

У 1/2 фіналу зіграють: Італія - ​​Польща, Іспанія - Португалія. За 5-8 місця зустрінуться: Чехія - Англія, Швейцарія - Україна

Євроліга-2024. Суперфінал. Жінки.

Група А. 13.09.2024

Україна - Чехія - 0:3

Голи: Пихова, 22, Новотна, 23, Досталова, 29.

Україна: Терех, Кулик, Воловенко, Кліпаченко, Костюк, Дубицька, Випасняк, Скибіна, Юрасова, Бавзенюк, Солдатенко, Бенедік.

Чехія: Квізова, Мікінова, Козарова, Духашова, Портичова, Чочолоусова, Новотна, Досталова, Грушкова, Длуга, Пихова, Матейкова.

Попередження: Воловенко, 9 - Мікінова, 32.

Матчі 13 вересня 2024 року

Турниірні таблиці

Євроліга-2024. Суперфінал. Чоловіки

Матчі 13 вересня 2024 року

Турнірні таблиці

Сітка плей-оф

Микола Степанов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 23:05 0

Технічним директором став Пташник