Перша ліга. Дебютна перемога Ван Леувена, розгром від ФК ЮКСА

Огляд шостого туру Першої ліги

11-12 вересня відбулися матчі шостого туру Першої ліги України. У турі було зафіксовано три впевнені перемоги з рахунками 3:0, 4:0 та 5:0. У двох зустрічах були нульові нічиї, а ще у двох команди святкували перемоги з рахунком 1:0 та 2:1. Тобто, лише в одній зустрічі із семи був підсумок «обидві заб'ють».

«Прикарпаття» у рідних стінах здобуло дебютну перемогу у сезоні. Колектив із Івано-Франківська з рахунком 3:0 обіграв на своєму полі тернопільську «Ниву». Усі три м'ячі господарі забили у перші півгодини гри, починаючи з першої хвилини зустрічі.

П'яту поспіль перемогу здобув «Агробізнес». Цього разу команда з Хмельницької області перемогла з рахунком 1:0 «Поділля» завдяки голу Максима Войтіховського, для якого це вже третій забитий м'яч цього сезону.

Розписали мирову 0:0 «Минай» та «Епіцентр». Хоча підопічні Сергія Нагорняка і створили більше моментів, маючи ігрову перевагу, все ж таки забити у ворота команди Желько Любеновича їм не вдалося. Також з рахунком 0:0 завершилося протистояння «Кудрівки» та «Полтави».

А ось сумська «Вікторія» впевнено з рахунком 4:0 обіграла «Маріуполь» та занесла до свого активу третю перемогу у сезоні. Також розгромно - тільки з рахунком 5:0 - перемогла ЮКСА у матчі із «Кременем». По дублю у цьому матчі оформили легіонери команди з Київської області. Йдеться про Пабло Кастро на прізвисько «Парагвайо» та про бразильця Геррейро Рібейро дос Сантоса, якого називають також Вава або Венді. Ще одного разу точно у цій зустрічі пробив капітан ФК ЮКСА Антон Євдокимов.

А в Запоріжжі «Металіст» 1925 року здобув дебютну перемогу під керівництвом нідерландського фахівця Патріка ван Леувена. Слобожанці з рахунком 2:1 переграли «Металург». За харків'ян забивали Сергій Стень та Владлен Юрченко, для якого це другий забитий м'яч у сезоні. Запорожці на це відповіли голом престижу у виконанні Данила Фальковського.

У турнірній таблиці Групи А Першої ліги зі стовідсотковим показником у 15 очок продовжує лідирувати «Агробізнес», за яким з 11 балами йде «Епіцентр». У Групі Б із 11 очками лідирує «Полтава», а друга ЮКСА набрала 10 балів. Шостий «Металіст 1925» має 6 очок в активі.

Перша ліга. Група А. 6 тур

Буковина - Хуст - не відбувся

Прикарпаття - Нива (Тернопіль) - 3:0
Голи: Бучакчийський, 1, Хома, 14, Барчук, 29.

Агробізнес - Поділля - 1:0
Гол: Войтіховський, 56.

Минай - Епіцентр - 0:0

Перша ліга. Група Б. 6 тур

Маріуполь - Вікторія - 0:4
Голи: Ульянов, 29, Паламар, 45 (з пенальті), Євпак, 76, Данилюк, 82.

ЮКСА - Кремінь - 5:0
Голи: Кастро, 11, 50, Геррейро, 18, 20, Євдокимов, 52.

Кудрівка - Полтава - 0:0

Металург (Запоріжжя) - Металіст 1925 - 1:2
Голи: Фальковський, 83 (з пенальті) - Стень, 36, Юрченко, 70.

У наступному турі «Агробізнес» зустрінеться на виїзді з «Нивою». Цікавим має бути протистояння «Металіста» та «Буковини». Інший харківській команді, «Металісту 1925», доведеться зіграти з «Вікторією», а ЮКСА на своєму полі прийме «Діназ».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 23:05 0

Технічним директором став Пташник