Українець повернувся з Польщі і в першій грі оформив хет-трик

18-річний нападник Роман Гереш підписав контракт з «Лівим Берегом»

Вже перший тур у першості нового чемпіоната України (U-19) зафіксував перший бомбардирський рекорд. У матчі між «Лівим берегом» та «ЛНЗ» хет-трик оформив нападник київського клубу Роман Гереш, для якого цей матч став першим в футболці столичного клубу після повернення з Польші, де футболіст грав в третьому дивізіоні місцевого чемпіонату.

- Коли в мене з'явилася пропозиція приїхати на перегляд в «Лівий берег», довго не вагався, - розповів футболіст Sport.ua. - Прибувши до Києва, пройшов перегляд і згодом отримав пропозицію підписати контракт. Радий знову бути в рідній країні.

Починав я займатися футболом в Вінниці, у клубі імені Ігоря Бєланова і Олега Блохіна, який потім об'єднався з «Нивою». Згодом мене запросили в ФК «Карпати», де провів в системі львівського клубу два роки.

До того як приєднатися до «Лівого берега», я виступав за польский клуб «Слеза» з Вроцлава. Провів там півтора роки. Моя рідна позиція - центрфорвард, тому мій «хліб» - м'яч у штрафному майданчику суперника. Була довіра з боку тренерів. У минулій першості Ю-19 забив 38 голів, дебютував потім за першу команду, в якій відзначався двічі. Але, думаю, що в чемпіонаті України в мене буде більше можливості для прогресу.

Моя мета - дебют і голи в першій команді «Лівого берега». Буду робити все можливе, щоб принести користь клубу, який вже заявив про себе в УПЛ і, я впевнений, буде давати бій кожному старожилу елітного дивізіону.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 13 вересня 2024, 16:55 4

Дар'я програла Тессі Андріанжафітрімо

Коментарі